​Hej

Asså gud tack så jä*la mycket för 47 prenumeranter vi är nästan 50 Elsiesar!!! Jag trodde aldrig jag skulle ens få några riktiga. Förutom typ min mamma och så.. Asså jag älskar er så jäv*a mycket. 

Keep on going

ILYSFM POK

Likes

Comments

Assååååå tack så jäv*a mycket. Vi har nått 41 prenumeranter!! Jag vet inte vad jag ska säga ni är de bästa följarna i hela världen. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga asså ni är sååååå snälla. Jag älskar Er mest i hela världeeen.

Keep on going

POFK ILYSSSSSSFM

Likes

Comments

Hej!!!

Asså nej jag har inte bloggat heller nu men jag kommer försöka att bli bättre på det hehe. Vad har ni gjort idag?? Själv har jag gjort ganska mycket, jag vloggar idag och jag har åkt till Ekerö för att hämta en liten vän. Det är en kanin men jag kommer göra ett helt inlägg om honom en annan dag jag måste filma en video imorgon då jag ska göra en collab med en tjej (aka Imbers) hehe. Jag vet att jag redan har gjort en collab med henne men hon är skitrolig att collaba med så jag ska göra det igen, dock ska jag inte avslöja vad vi ska filma. Så ja imorgon måste jag filma en video och planera några också jag tror jag ska göra en mobbning avsnitt för det har jag inte gjort på länge och också kanske min everyday make-up. Vad ska ni göra?? I allafall nu ska jag gå bada måste tvätta mitt hår :(( , tycker inte det är särskilt jobbigt men endå. Ni får några bilder av mitt frukost de senaste dagarna. Men det var allt för idag.

Hejdå!!!

POK ILYSFM

Likes

Comments

Hej!!!

Förlåt för att jag inte uppdaterar så bra men jag gjorde inte så mycket men sen när jag ska öra lite med så kommer jag uppdatera mer. Sen är jag så taggad inför min födelsedag. Då jag kommer få en Macbook Air. Då kommer jag också kunna göra lite bättre videos och jag kommer försöka blogga mer. Men det är det iaf. Sen ville jag ta upp en grej och det har med videos att göra nämligen. Jag har inte en speciell dag jag ska ladda upp på men jag brukar ladda upp 1-2 gånger i veckan. Men när jag laddar upp 2 gånger i veckan så brukar jag lägga upp onsdag och lördag och när jag laddar upp en gång i veckan så kommer den upp bara på lördag. Det var iaf allt jag ville säga för idag.

Hejdå!!!

<3 <3 <3

Likes

Comments

Hej, jag har inte uppdaterat på några dagar men det har inte hänt mycket senaste tiden det ända var att jag laddade upp två videos. Sen var det inte mycket mer jag har några gamla bilder till er. Jag ska till Ikea imorgon ska hitta några grejer. Förresten vet ni var man kan köpa billiga och bra badbomber eller vad man ska säga. Onsdag näst vecka ska det komma upp en lookbook som jag pratade om. Men iaf det var allt för idag, Hejdå!!!

Likes

Comments

Hej, idag har jag gjort lite saker. Jag har filmat 3 videos, och sen panerat in den ena. Sen har jag varit ute och powerwalkat som ni kommer få en bild från i slutet av inlägget. Jag har också gjort mina naglar det var inte så mycket jag gjorde, jag la på Seche Vive bara på naglarna men det blev ändå snyggt( bild på det får ni också i slutet av inlägget.) De videos jag filmade var en ``Get ready with me´´ , en ``Lookbook´´ och en ``vlogg´.´`` Vloggen´´ och ``Get ready with me´´ kommer upp den här veckan. Men ``Lookbooken´´ kommer nästa vecka. Jag har också varit och åkt på min Air-board och jag har en story för er men den kommer jag kanske göra en video om så jag säger inte det än. Ja, men stay tuned inför videos den här och nästa vecka. Sen många från Youtube undrar vad jag filmar och vad jag redigerar i och jag filmar med min mobil (Iphone 6s) och redigerar i Imovie på min mobil!!! Ifall ni undrar något mer kan ni skriva det i kommentarerna. Jag hoppas ni kommer gilla Lookbooken för att jag tycker att den blev ganska bra iallafall. Sen ska jag också byta bakgrund snart för att jag gillar inte hur ljuset är där, vet dock inte vart jag ska vara men det får jag komma på sen.

Likes

Comments

Jag har idag inte gjort så mycket men jag har varit ute och åkt på min Air-board. Imorgon kommer jag gå och jogga och powerwalka på morgonen. Men ja idag har jag inte gjort så mycket. Sen imorgon kommer jag filma och fota till Instagram och bloggen. Förresten jag har Music.ly jag heter EmiElse där ifall ni undrar. Vad vill ni ha för videos förresten. Jag ska också försöka att vara lite bättre på att blogga och ha bilder så ofta som möjligt men jag kommer att ge er en bild som jag har tagit för länge länge sen. Jag tror jag ska filma någon tag imorgon och sånt jag ska också försöka lägga upp 2 videos nästa vecka men jag vet inte om jag klarar det. Det kommer i iallafall en ny video nästa vecka. Ja men det var allt jag ville säga nu. Innan ni går så kolla in min senaste video som var en collab med Imber/Imbers. Hejdå!!!

Likes

Comments

Jag la upp en ny video eller om jag ska vara ärlig så har jag inte lagt upp den ännu är det 13:20 när jag skriver detta inlägget men jag valde att göra så.. Videon är en collab med en supertjej som heter Imbers på Youtube. Ni kan se videon jag gjorde med henne här. Ja hoppas ni kommer gilla videon och jag ville säg en sak till och det är tack för 30 prenumeranter. Det är helt fantastiskt jag kommer ihåg när jag började med Youtube och gjorde min 2 första videos. Jag var sjuk då men jag älskade Youtube och älskade själva iden att man bygger en community med sina prenumeranter. Ni har gjort så mycket bra så att jag förstår inte hur jag ska tacka. Skriv ider för en special video ifall du har nån. En sak ska ni veta ni är det bästa prenumeranterna i hela hela världen och jag skulle aldrig i hela världen byta ut er till andra. Jag älskar er och tack igen för att ni följer mig.

Likes

Comments

​Jag håller på att tänka på nya video idéer så ifall ni har några så kan ni jättegärna skriva det. Jag ska och försöka filma några bara så att ni vet så om jag lyckas så kommer det upp en video jättesnart. Tyvärr är det inga bilder idag men jag vet inte vad jag ska fota. Det var allt jag vill säga för idag så..

Hejdå!!!

Likes

Comments