Välkommen till min lilla blogg!

I det här första inlägget så tänkte jag skriva och berätta lite om mig själv och vad som är planerna med den här bloggen. En liten introduktion med andra ord. ☺

Jag heter Emilia, är 20 år och bor i Medelpad, i Timrå hos min pappa mer exakt. Jag är en tjej som älskar gaming(spela dataspel), är galen i djur och har ett väldigt stort intresse för vetenskap och historia bland annat. Jag tycker även om att rita, skriva och att vara kreativ även fast jag personligen inte tycker att jag är särskilt bra på det, men det är roligt iallafall. ^-^

I övrigt så är jag väldigt lugn, snäll och knasig, jag är omtänksam och vill alltid att mina närmaste ska må bra och älskar att få dem att skratta och bli glad, prioriterar dem alltid först! Jag har en fin pojkvän som jag har varit tillsammans med i 4,5 år. Jobbar lite timmar då och då som lokalvårdare men ska börja plugga samhällskunskap 2 på komvux i mars så jag får behörighet till högskola då jag just nu siktar på något annat än zoolog som jag tänkte från början även om det är något som jag också skulle vilja.

Men man får väl börja nånstans helt enkelt. Kan säkert plugga till zoolog i framtiden om jag skulle vilja det iallafall. Det jag vill just nu är att läsa spelutveckling - grafik på högskola då jag som sagt älskar att rita/teckna och att vara kreativ + att det har med spel att göra som jag också är intresserad av även om jag skulle kunna jobba med annat också efter det.


Gick på Realgymnasiet 2013-2016 och pluggade naturbruksprogrammet med inriktning på djurvård. Det är bland det roligaste som jag någonsin har gjort, även om det blev förändringar och det blev mycket sämre den sista tiden. Men jag har fått göra så mycket häftigt, roligt och lärorikt!


Om ni har läst under min header så står det Psykisk ohälsa på en utav punkterna. Det är för att jag bland annat lever med en psykisk ohälsa; depression, ångestsyndrom och socialfobi samt att jag övertänker, har mycket hjärnspöken och överanalyserar extremt mycket. Jag tycker att det är riktigt viktigt att man pratar eller skriver om psykisk ohälsa då det är ett så stort problem i vårat samhälle idag. Jag har riktigt svårt att prata med mina närmaste om min psykiska ohälsa, men det är lättare att skriva om det och det kommer jag att göra. Min uppväxt har varit väldigt jobbig och därför har det resulterat i psykisk ohälsa.


Gaming är också något som jag kommer skriva mycket om som sagt då det är något som jag verkligen älskar och som har hjälpt mig så mycket i livet, med mitt mående, språkkunskaper, ett sätt att ta ett break från verkligheten och som jag bara tycker är riktigt roligt! World of Warcraft kommer skrivas om och synas mest av alla spel skulle jag tro då det är mitt favoritspel! ^-^

Tanken med bloggen är i kort och gott att jag vill dela med mig av min vardag, knasigheter, hur dagarna kan se ut för mig med psykisk ohälsa och väldigt mycket om spel och vad jag gör i den världen haha, även musik tänkte jag väl dela med mig lite utav men annat kan såklart också dyka upp här.


Jag hoppas att ni har fått en liten överblick nu iallafall! ☺

Ha det så bra alla! ♥Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments