Varje dag borde vara kärlekens dag...

Det är lite roligt med traditioner och högtider och jag är inte alls emot "Alla hjärtans dag"... så har vi det klargjort.

MEN jag tycker att det är roligare att få en ros en vanlig måndag... om ni förstår vad jag menar:) Sen tycker jag att det är superviktigt att vi visar varandra mer frekvent vad vi betyder för varann... En kram, ett "jag tycker om dig" osv osv... Det värmer upp i kylan.

Uppmuntra varandra till att vara bra människor... bra medmänniskor... Det kan vara en start på en bättre värld! Ja... ha ha ha... Men så är det:)

Om vi kan uppmuntra varandra till den grad att fler inte hamnar i "äh... jag bryr mig inte för alla skiter i mig ändå-träsket" så får vi ju samtidigt fler som faktiskt bryr sig om varandra... om världen. Tror dessutom att vi blir lite gladare.

Idag är det alldeles för vanligt att folk går omkring och är avundsjuka på varann istället för att vara glada över att det går bra för grannen/kollegan/vännen/släktingen. Är det inte helt sjukt om ni tänker efter? Att istället för att förverkliga sig själv så går man omkring och surar över att andra har det bättre? Skärpning!

Är det svårt att känna glädje för någon annans skull? Nej... det tycker inte jag.

Jag träffade en kvinna igår som jag umgåtts med en hel del för några år sedan... Hon har fått kämpa sig igenom livet.. precis som många andra. Kämpat.. blivit sviken, grundlurad, trampad på och sviken ännu ett par gånger... Kämpat på vidare för sig och sina och NU... Först nu mitt i livet känner hon att det vänder. Jag är så hjärtans glad för hennes skull. Riktigt innerligt GLAD! För hon är värd det och jag hoppas så att hon får vara lycklig på riktigt.

Summan av kardemumman alltså..... BRY ER OM och älska som aldrig förr;) Hjälp andra att känna sig viktiga och släng iväg en komplimang extra om dagen. Kramaaaaaaas<3

 

Kärlek<3

/Em.


<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229