Uppdatering ang förra inlägget....

Så..... efter att ha jagat chef samt chefs chef och fått tag på dessa långt om länge så kan de fortfarande inte svara på alltför mkt.... ännu.

MEN jag vet nu så mkt som att hon har snokat i mina filer sedan 2014.
Ring a bell?

Vem träffade jag 2014? Jo...... han som idag är min man.
Har han varit gift tidigare? Svar: ja.
Var jobbar (jobbade) hon som han var gift med tidigare? Svar: På det kontor där brottet/brotten begåtts.
Gillar hon mig? Svar: Nej.
Varför inte? Svar: Bra fråga! Kanske för att jag inte lallade med i hennes sjuka sms till mig ang hennes exman... eller ang sådant ”som vi dödliga inte förstår oss på” osv osv.... Jag tycker hon är obehaglig och var tydlig med var jag står i livet.
Det gillades inte.
När blev hon god vän med monstret? Svar: Monstret nästlade sig in via hennes syster på ett mycket fult sätt...Systern har skrivit till mig om detta. Sen har våra barn berättat om deras möten samt att HON själv smsat och berättat. Jo men det var där 14-15 ngn gång.
Men.... Nu känns ju detta konstigt.... Men hon är ju omgift och träffade sin man långt innan du träffade hennes exman.... Varför håller hon på så?
Svar: Jag tror inte att hon är riktigt frisk. Hon har ett enormt kontrollbehov och mani av att styra andra i den riktning hon önskar. Hon gör det med både män, barn och sk vänner.... Hon har t ex fått sin egen man att avsäga sig sina egna barn sedan ett tidigare förhållande... Bara för att HON ska få den familjebilden hon vill... dvs hon, han och hennes 2 barn som hon i sin tur manipulerat och ljugit för till den grad att de inte känner ngt behov av att träffa sin egen pappa.
Hon har gjort grejer jag aldrig i min vildaste fantasi skulle kunna föreställa mig.... och då har jag ändå levt med monstret ni vet.... men jag erkänner.... Jag förväntade mig inte sådana galenskaper från en kvinna.

Ja också har hon ju monstret som kumpan... det säger väl tillräckligt.

Talade med polis och chef idag som sagt.... Det blir en låååååång process detta och jag har varit tydlig med att jag inte kommer att tillåta ngn form av plötslig ”förmörkelse”.

Man gör inte så här mot människor!

/Em.

  • 890 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229