Tystnad.....

Det har varit tyst på bloggen för länge....... Många kvinnor

lever i tystnad under
män som tystar dem....... Staden är tyst då regnet öser ner som aldrig förr..... Här hemma är det tyst då barnen lämnade hemmet för en vecka hos..... monstret.

Tystnad.... Är något vi borde

kunna njuta och ladda i. Men inte jag.... Inte längre.

Det låste sig för mig idag. Total låsning.Det var längesedan nu som jag inte kunde programmera om mig så här i växlingen mellan barnvecka och barnlös vecka.... Men det känns så onaturligt att behöva sitta och uppmuntra sina barn att vilja åka iväg med en person

som själv ger en kväljningar. Onaturligt. Punkt.

Så vad gör man åt eländet när man tappat förtroendet för myndigheterna till

den grad att man inte längre vet hur man ska bli lyssnad på.... eller hur ens barn ska bli lyssnade på?

Jo.... för ni förstår.... Det räcker inte att en mamma till

barn som hon älskar mer än vad ord räcker till
uttrycker sin oro.... Eller om barnen i fråga själv berättar..... Det räcker nämligen att monstret säger att det inte är så som man "påstår".... När monstret talat färdigt så är det plötsligt vår "upplevelse" av situationen vi talar om. Inte om vad som egentligen hänt utan.... "vår upplevelse".

De mosar en sakta.... Vrider ur en som en använd disktrasa och fortsätter den normaliseringsprocess som HAN en gång startade för att till

sist bekräfta den. För de kan inget annat.... För de KAN INGENTING OM DEN SITUATION SOM RÅDER! OCH ÄNDÅ ÄR DET DEM SOM BESLUTAR HUR DET SKA VARA FÖR OSS!

Jag tänker på alla

de kvinnor som är ensamma i sin kamp och som får normaliseringsprocessen bekräftad.... som inte orkar annat än köpa det som beslutas av dem som säger att de kan. Dessa
kvinnor som lever resten av sitt liv i tron om att de förtjänade den tid av misshandel de utsatts för... De som måste genomlida åratal av liv där de sätter sig själva i sista rummet då de fått lära sig att de inte förtjänar bättre.

Idag tänker jag lite extra på alla

dessa barn som tvingas fortsätta
processas tills de är totalt hjärntvättade och okejar ett osunt beteende precis på samma sätt som deras mödrar en gång gjorde.... Ursäktar det.... förminskar det och drar själva på sig skulden när de helt omotiverat utsätts för diverse obehagligheter.

Och alla

monster får härja fritt bakom kulisserna av låsta dörrar och betongväggar.... för att sedan öppna upp och spela
den roll de tilldelat sig själva inför andra.... inför sin noga utvalda publik av lätt manipulerade stackare.

Så har jag gapat färdigt för nu.

/Em.

  • 185 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229