Trist men sant...

Som jag hatar det uttrycket.... "Trist men sant".

Det är ett sådant där onödigt tilläggsuttryck som folk säger när de klumpigt berättat ngt de vet att man inte vill höra. Ska det vara till ngn tröst?  Och vad mer viktigt är.... Måste man berätta för mig att det man nyss sagt är sant?

Borde inte jag kunna ta det för givet egentligen? Att det en människa berättar för mig är just... SANT? Är det inte sant så kan man ju hålla sin käft stängd menar jag.

Jag blir så irriterad på sådant.

Jag blir ännu mer irriterad på människor... eller förlåt..... velpottor som inte vet vad de vill.... Eller det är väl ok att inte veta vad man vill... men att säga en sak... för att sen säga raka motsatsen.... binda upp en annans känslor/tid/tankar osv för att sen bara berätta för en att man slösat just tid/känslor/tankar på.... INGENTING!

Mmmmm..... För det har ju ngn som jag emetionellt råd med... INTE!

 

Och det ena förlöser ju det andra.... för jag är en ganska känslig människa även om många skulle vilja påstå motsatsen. Många säger till mig saker som "hur kan du se allt så positivt?", "du är alltid så glad och sprallig", "du är så stark" osv osv blablablablablablablablablablaaaaaaaaahaaaa!

Dessa påståenden bevisar EN ENDA SAK: Att jag är en jävla bra skådespelare:)

 

Idag är det en skitdag... Bara så att ni vet det. Jag får också ha skitdagar.... Skitdagar när jag säger saker som "Jag orkar inte mer" eller "Jag vill inte" eller "Jag klarar det inte". Sådana dagar behöver man en kram.... en lång varm och trygg kram. Man behöver höra att det ordnar sig och att man är fin som man är osv osv...

Man behöver inte bli behandlad som skit en sådan dag.

Och så vill jag passa på att kasta en känga på alla er som tror ni vet en jävla massa.... Håll käften! Ni vet skit!

 

Sen givetvis en lång, varm och trygg kram till alla ni som känner som jag idag. Heja oss!

/Em.
<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229