Svartsjuka.....

Ja passa er för att ha det för bra! Speciellt om ni bor i en liten håla där några av byajäntorna mår så dåligt med sig själva att de måste göra vad de kan för att förpesta andras tillvaro.

Så nu ska jag sjunka till

deras nivå för att jag faktiskt retar mig en aning på såväl deras idiotiska argument som deras ogenomtänkta ställnigstagande.

Jag har ju inte mycket för ordbajsare... Det vet vi redan. Vem som helst kan bajsa ord till

höger och vänster.... men när man har dessa ordbajsare rakt framför sig så stryker de en medhårs  med just ORD...... sen möter de en annan som de fullständigt slickar ner orden i nacken på och eftersom det uppenbarligen kittlar störtskönt i kistan så sväljer man varenda.... ORD.

Tycker att man borde praktisera det här med uppskattning över vad man själv har istället för att försöka höja sig själv genom att försöka sänka andra.

För vad är det som gör det okej? Jag vill så gärna veta detta. Jag är genuint intresserad.

För jag förstår ju nu att det hela faktiskt handlar om just svartsjuka... Hur stört det än låter.  Eller är ni bara olyckliga och låter ert egna missnöje drabba andra genom er missunnsamhet? Hur är det vettigt?

Känns det då rätt att försöka golva någon som inte helt rest sig efter senaste knock-outen? Nä... Jag tror ju naturligtvis inte detta om någon av er. Så genomäckliga kan ni ju inte vara menar jag.

Det finns så många vägar till lycka och jag har svårt för att tro att man finner sin egen med näsan ständigt i andras;)

Kärlek<3

/Em.

  • 289 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229