STOPP!

Det får räcka nu...

Varför måste det alltid finnas någon som bestämmer sig för att försöka göra livet så svårlevt som möjligt för andra? VA?

Har du inte fått tillräckligt? Har du inte stöttats och hjälpts av andra när din egen familj inte funnits där för dig? Har du inte accepterats trots dina brister i förmågan att hålla dig till sanning när du talar som i din avsaknad för empati.

Har du inget samvete alls? Har du ingen som helst känsla för att åtminstone göra rätt för dig?

Du har sugit ut vad du kunnat ur en intet ont anande människa OCH dennes familj. Du har snärjt och duperat, ljugit och spelat martyr med öppen ridå som en skådespelare färdig för premiär.

Din publik är dina offer och för din egen vinnings skull och för att försöka mätta ditt ego så spelar du den roll du spelar bäst.... OFFERROLLEN.

Du levererar den ena anklagelsen efter den andra och bortförklaringarna när någon stackare ifrågasätter något du säger går rakt in i publikens hjärta när du t o m levererar TÅRAR!

BRAVO! Publiken är hänförd! Stående ovationer! Hade kungen varit här hade t o m HAN ställt sig upp. BRAVO!

Nu spelar det inte längre någon roll att du lurat en hel familj, deras anhöriga och de flesta av era gemensamma vänner. Det spelar ingen roll nu när alla runt dig speglar din lögn så väl att den kan liknas vid sanning.

Faktumet att du använt en människa till den grad att denne helt anpassat sitt liv efter dina önskemål samtidigt som du huggit denne i ryggen upprepade gånger är som bortblåst.

Att du inte ens varit kapabel att älska det käraste du har och att du helt utan ånger över detta överlåtit allt du tyckt varit jobbigt på andra är inte ens ett minne längre.

Du är skyldig till en hel del åsamkad smärta, till svek och lögn, otrohet och andra griserier.

Hur du kan ha mage att försöka smutskasta mig för egen vinnings skull är förvisso skrattretande.... det håller jag med om. MEN jag vill inte veta av detta mer nu. Det får vara stopp här!

Du blir inte vackrare av att hålla på så. Jag lovar. Och jag blir inte fulare.

Jag tycker inte att vi ska glömma bort att det faktiskt finns människor som var där när allt hände. Människor SÅG och HÖRDE.

Glöm inte att det du förträngt och inbillat dig aldrig hände.... DET HÄNDE PÅ RIKTIGT!

Ja... Du gjorde faktiskt alla de där vidriga sakerna..


Jag hoppas att du en dag kommer tillrätta med dig själv och hittar ett sätt att leva i sanning utan att det kostar någon annan något.

/Em.

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229