Snälla rara.... Om ni nu ska läsa.... Läs ordentligt.

Det finns människor som påstår att jag "hängt ut" dem i mitt förra inlägg... Och t o m att jag hotar med att polisanmäla dem.
Kära nån....
För att citera mitt förra inlägg:

"Så..... Nu till lite allvarligare saker:

Monstret har tydligen FILMAT mig vid ngt tillfälle när vi levde ihop. Denna film ska tydligen VISA en helt hysterisk Em. Jag har inte själv sett den och vet inte när det har filmats men jag förstår ju att det måste ha gjorts mycket uträknat och efter många timmars nedpsykande.

I alla fall. Det finns en KVINNA som påstår att monstret visat henne en sådan film.

När jag konfronterar monstret om denna film så nekar han till att den finns. HAN NEKAR ATT DEN FINNS. Jag förklarar för honom att jag kommer att polisanmäla det hela och då svarar han naturligtvis att han ska motanmäla osv.... (ja för ni vet ju redan hur roligt jag tycker att det är att göra polisanmälningar.... det är ju tydligen min hobby).

När jag sedan konfronterar honom med allt skitsnack han håller på med och lögner han sprider om mig och mina nära och kära.... Jodå... även där nekar han högljutt och börjar tjata om min blogg varpå jag menar att fakta och lögn är två helt olika ting.

När han märker att det inte längre går att göra mig upprörd så säger han upprepade gånger: "Lägg ner din blogg så ska jag lägga ner det jag gör".

OKEEEEEEEJ! Så då nekar du inte längre alltså? Då upprepar han samma IGEN. HELT galet."

Som alla läskunniga människor ser så nämner jag inga namn och om det kommer att göras en anmälan eller om det redan gjorts så är det naturligtvis den som filmat anmälan gäller.

Hade man läst och förstått min blogg så hade man även insett att jag skriver om mycket allvarliga saker och att detta nu ganska lokala tjaffset som monstret satt igång är ngt jag har mycket lite tid med och att jag mer än en gång uttryckt min oro över ALLA som denne och likasinnade manipulerar och duperar.

Jag kommer inte att sjunka till den nivå där jag blir tvingad att försvara mig när det gäller hans lögner IGEN.
Det hela är otroligt förnedrande och jag tycker att jag fått min beskärda del av förnedring i min tidigare samvaro med HONOM.

Men för att än en gång förtydliga:
Jag skulle aldrig hänga ut ngn här med namn för att de tvingats se en film som enligt HONOM dessutom inte finns.
Jag skulle heller (naturligtvis) inte polisanmäla någon för att de tvingats se en film. Herregud.....
Däremot känner jag såväl sorg som oro över alla människor som går på HANS tydligt taktiska process.
Men jag skulle aldrig klandra någon för att de gör det.
Jag har ju själv gjort det.

Så.... Med facit i hand,
/Em.

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229