Snack och besvikelser - handling och glädje...

Antagligen upplevs jag som väldigt jobbig för en del... I synnerhet hos "snackarna".

Jag är så sjuuukt trött på alla blablablablahaare som pratar om en massa de ska göra osv... men DET HÄNDER JU ALDRIG NÅGOT!

Så... när jag upptäckt att en människa jag lärt känna är en snackare så lyssnar jag ju så klart inte på vad den personen säger till slut... Det är ju faktiskt en naturlig påföljd, eller hur? Sen när de upptäcker att man inte lyssnar så frågar de varför man inte lyssnar... Svaret de får är ngt i stil med "Jag tror det när jag ser det". Summan blir att JAG är taskig.... Det är en ganska lustig slutsats tycker jag:) Förlåt mig om det roar mig en aning... Men vem är så dum att de tror jag har tid att lyssna på skitsnack? Nä... Snack imponerar inte här. Roar lite? Ja. Men inte mer än så.... och inte på det sättet snackaren i så fall önskar roa:)

För jag har lärt mig att gardera mig för eventuella besvikelser. Trots detta så lyckas ju folk göra mig besviken då och då.... och då blir jag bara förbannad på mig själv för att jag inte har sett det komma.

 

Sen finns det dem som överraskar... och ofta när man  minst anar det. Sådana med driv och handling som VILL få saker att hända och FÅR det att hända också. Sådana människor inspirerar mig, gör mig glad och väcker styrkan i mig. Inget bjäfs... Bara gör det! Wohooooo!

Jag är snart 35 och har just kommit på vad för slags människor jag vill omge mig med... hmmm.... Inte konstigt att jag inte tycker mig ha tid för "snackare" då. Jag har en del stulen tid att ta igen... Då slösar man inte med den.

JA! Det är nog det som gör mig MEST besviken och arg.... Folk som tycker sig ha rätten att slösa med MIN TID! Jävla blodsugare... Dra åt pipsvängen med er!

Oj... Jag är ju inte alls arg idag... Jag är riktigt glad egentligen:) Har en proppfull vecka framför mig med såväl jobb som trevliga planer på fritiden. Jag gillar!!!

Kärlek<3


<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229