Och jag älskar livet....

Människor som är så självcentrerade att de inte kan se andras sår.... Eller de som t o m medvetet öppnar upp dessa sår till ett okontrollerat blödande... fortfarande utan att SE vad de egentligen gör pga att de är just... självcentrerade.... klarar jag inte av längre.

Jag vill inte påminnas mer än vad jag själv känner att jag måste (för måste... måste man ibland... för att inte slappna av för mycket el för att ngn i ens närhet faktiskt bör veta).

Men de tillfällena när det måste pratas om... De måste JAG få välja.

När någon påpekar att det är jobbigt för dem när man t ex har en dålig dag och helst bara lagt sig ner för att gråta.... då påminns man genast om hur "icke värdig" man är. Man blir en last.

 

Jag vill kunna älska livet! Jag vill skratta och se fram emot! Jag vill kunna känna att allt jag gjort det senaste året är BRA!

Jag känner det ofta nu.... men det är fortfarande lätt att banka ner mig i botten.... Så snälla GÖR INTE DET!

Jag vill älska och le... jag vill hoppas och lita på.... jag vill känna mig trygg och våga sakta ned stegen när jag går på stan.... jag vill sträcka på mig och njuta av luften i mina lungor.... Jag vill skratta med själv och hjärta och tänka vackra tankar.... VARJE DAG!

 

Inga fler mardrömmar nu....

Sluta frysa....

Känna hjärtat slå igen....

 

....och alla ni vilsna underbara kvinnor som sitter fast.... Gör som jag gjorde.... GÅ!

Jag VET nu.... Det BLIR bättre:)

 

 

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229