Morgonkaffe

När man befinner sig i eller nyligen befunnit sig i kris så är det helt fantastiskt vad små saker kan förgylla tillvaron.

En sak som MORGONKAFFE kan skapa lyckorus, TYSTNAD kan få en att gråta av lycka och möjligheten att få HA TRÅKIGT blir ngt att längta efter.

Tänk bara... En hel dag utan att det händer någonting!!! Underbart....

Det är svårt när man lämnat.... Det är då allt man tänkte aldrig skulle kunna hända... händer.

Man blir ständigt baktalad, ljugen om och för, utsatt för sabotage av olika slag såväl materiellt som rent känslomässigt.

Det spelar faktiskt inte så stor roll om jag i detta läget väljer att inte bry mig om vad som sägs eller att jag innehar vetskapen om hur det EGENTLIGEN är..... Det skadar mig ändå.... och det vet han.

Jag ska berätta min historia för er här en dag..... En dag när jag vet mer.

Just nu finns det så många frågor jag vill ha svar på och det är ju inte förrän med facit i hand jag kan berätta allt.

Men jag ska berätta... Jag ska berätta ALLT! Det borde alla som varit med som liknande saker göra. Det får vara slut på allt nedtystande nu.... Varför ska dessa förövare skyddas så? För att det skulle innebära sociala svårigheter för dem i framtiden om alla fick veta att de är maktmissbrukare, patologiska narcissister, psykopater, rena misshandlare etc etc.....

Ja... det skulle ju vara fruktansvärt om vi på ngt sätt kunde motverka att det hände igen...och igen....och igen....och igen.......

I natt har jag sovit.... Det var längesen. Känner mig stark idag=)

Kärlek<>

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229