Man upphör aldrig att förvånas...

Jag har ju förvisso i samma takt som mitt bearbetande förstått att det är lönlöst att grubbla på VARFÖR eller OM eller HUR och liknande. Svaren får vi troligtvis aldrig ändå.

Det finns t.o.m experter som vågar påstå att vi definitivt aldrig får svar när vi ställer frågan.

MEN jag kan inte låta bli att ställa frågan HUR lite då och då.

HUR kan man och hur VILL man på ett sådant genomtänkt och äckligt sätt vilja skada en annan människa? HUR kommer det sig att det finns typer som dedikerar merparten av sin vakna tid till att planera ondska? För ja... det är ONDSKA.

Här springer vi andra sunda människor runt och försöker göra livet så bra som möjligt för oss själva och alla andra som korsar vår väg... Vi ger av oss själva... Vi blir glada över varandras framgångar och rår om varandra på ett genuint och vänligt sätt. Varför? Jo... För att det GER oss själva så mycket. Det BERIKAR våra liv som vi förhoppningsvis kan titta tillbaka på en dag med en klapp på axeln och en känsla av att "det gjorde vi bra".

Ska vi inte lära våra barn vad kärlek, gemenskap och empati handlar om. Är det inte just DET som vi vill att också DE ska känna och ha med sig på sin väg igenom livet. Trygghet!

Det gör så ont... att veta att så många vill så ont.

Sluta göra ont... Snälla... Bara sluta.

/Em.


<

  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229