Man blir ju lite arg faktiskt.

Jodå.... Så nu när vi rotat

lite i det hela så jag jag fått veta att det florerar rykten om mig i vår lilla stad som inte
är varken trevliga eller förankrade med någon som helst sorts sanning. Japp! Monstret har
verkligen varit flitigt i år.

1. Jag är psykiskt sjuk

2. Jag är helt hysterisk

3. Jag har misshandlat honom

4. Jag har ljugit om honom

5. Min hobby är att anmäla honom för diverse

saker han inte gjort (för att jag är sjuk i huvudet då antagligen).

6. Jag är rasist

7. Jag tar droger

8. (min personliga favorit) Jag vill ha honom tillbaka.

OK! Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta..... 

Jag vet ju att han försökte få mig att tro att jag var psykiskt sjuk när jag drabbades av utmattningsdepression när vi levde tillsammans och

eftersom jag var mitt i hans normaliseringsprocess så är det väl klart att jag trodde det var mig det var fel på.

Jag fick "hjälp" med depressionen i form av medicinering

som jag sedan avbröt när jag fick reda på att jag bar på dottern.... Det var ju också då allt sakta började gå upp för mig så det där med medicinering är inget jag rekommenderar. Jag blev ju avdomnad och lättstyrd. Precis som han ville ha mig.

Eftersom monstret fortsatte mena på att jag var psykiskt sjuk så bestämde jag mig för att få detta utrett och så blev det.... Efter att antal möten med psykolog där även monstret vid ngt tillfälle medverkade så fick jag endast en diagnos. Diagnosen var HAN. Jag var alltså till

min stora förvåning FRISK.

Efter att jag lämnat fortsatte han smutskasta mig naturligtvis och sa bl a till familjerättarna att jag var psykiskt sjuk. Jag kände mig därför tvungen att uppsöka ännu en psykolog för att få ett utlåtande om mig och min självklara FRISKHET. För allting måste ju bevisas hur förnedrande det än är.

Att jag är hysterisk.... mmmmm..... Jag är ju den typen... det vet ju alla som känner mig och lever med mig.... inte. Sorry monstret! Jag är en ganska lugn lirare trots allt. Att monstret lyckats få mig hysterisk, rädd, halvdöv, arg, desperat, blåmärkt och till slut även på flykt är en annan femma och ingenting som jag borde behöva stå till svars för. Hur man som kvinna blir när man dagligen blir hotad att aldrig få se sina barn mer, att leva i skräck över vad som ska ske härnäst, när ens barn blir slagna, bitna, inlåsta, förnedrade och skrämda och när man ständigt får höra hur dålig man är, hur äcklig man är, hur sjuk i huvudet man är och hur HAN är ens ända räddning... den enda som bryr sig om en.... hur man är beroende av HONOM..... DEN SOM MAN INNERST INNE NGNSTANS I KROPPEN VET ÄR DEN SOM GÖR DET ONDA.... Jo men då blir man knas. Så är det bara. (läs mina

inlägg om normaliseringsprocessen och misshandlarbeteenden)

Att jag ljugit om honom.... Naturligtvis inte

. Det gör han så bra själv. Och att jag misshandlat honom..... Jo men det har ju alla kvinnor i hans liv gjort. Det har han ju själv berättat om.

Visste ni förresten att han var gift när vi träffades? Jodå. Men det var han bara för att få stanna i Sverige sa han till

mig. SA HAN TILL
MIG!

Att jag gillar att anmäla honom är ju ett hån emot hela min person

och alla runtomkring. SOM VI ÖNSKAR ATT VI ALDRIG HAFT EN ANLEDNING TILL ATT ANMÄLA.

Att jag skulle vara rasist är ju bara skrattretande. Jag är och har alltid varit emot allt vad rasism heter. Finns

inget att tillägga. Jag har ju barn med delvis utländsk härkomst och mina bästa vänner
genom tiderna har verkligen inte haft svenska namn. Nog sagt om det. Det är ju bara tramsigt.

Jag tar droger..... Eller INTE. Har ingen

sådan bakgrund, umgås inte med människor som har en sådan bakgrund eller som är brukare av sådant ont. VAAAAAAAR kommer detta ifrån? Erkänner att jag är lite av en träningsnarkoman om det nu räknas. Nä hörni..... punkt!

Och den här sjuka idén om att jag skulle vilja ha dig tillbaka.... Ja... jag skriver direkt

till DIG nu.... Jag tänkte först på uttrycket "inte om du så var den siste mannen på jorden" men sen slog det mig..... att du är ju ingen man. Jag har nämligen träffat MÄN och du är inte en sådan. Så jag nöjer mig med ett.... NEJ. Nej, det vill jag inte. Det är väl uppenbart.

Så..... Nu till lite allvarligare saker:

Monstret har tydligen FILMAT mig vid ngt tillfälle när vi levde ihop. Denna film ska tydligen visa

en helt hysterisk Em. Jag har inte själv sett den och vet inte när det har filmats men jag förstår ju att det måste ha gjorts mycket uträknat och efter många timmars nedpsykande.

I alla fall. Det finns en kvinna

som påstår att monstret visat henne en sådan film.

När jag konfronterar monstret om denna film så nekar han till att den finns. HAN NEKAR ATT DEN FINNS. Jag förklarar för honom att jag kommer att polisanmäla det hela och då svarar han naturligtvis att han ska motanmäla osv.... (ja för ni vet ju redan hur roligt jag tycker att det är att göra polisanmälningar.... det är ju tydligen min hobby).

När jag sedan konfronterar honom med allt skitsnack han håller på med och lögner han sprider om mig och mina nära och kära.... Jodå... även där nekar han högljutt och börjar tjata om min blogg varpå jag menar att fakta och lögn är två helt olika ting.

När han märker att det inte längre går att göra mig upprörd så säger han upprepade gånger: "Lägg ner din blogg så ska jag lägga ner det jag gör". 

OKEEEEEEEJ! Så då nekar du inte längre alltså? Då upprepar han samma igen

. HELT galet.

Sen försökte han få mig att tro att han är kompis med folk som står mig mycket

nära och att han känt dem längre än vad jag gjort osv osv.... Hur kan man villigt dumförklara sig själv så?

Ömsom obehag ömsom skrattattacker. Jo.... för jag är ju helt hysterisk!!!!

Men det är allvarligt.... Det är mycket

allvarligt.... Och tyvärr vardagsmat för många:(

Stå på er<3

/Em.

  • 295 visningar

Gillar

Kommentarer

EsmeraldaMitkovskaEsma
EsmeraldaMitkovskaEsma,
Den enda näring, är den som serveras ur handen på den person han valt ut som sitt offer. Han tror att du vill ha honom tillbaka för att du ger honom uppmärksamhet genom att blogga om honom. Han tror, att du gör det för att skada honom och det gör att han tror att du egentligen vill ha honom. Han förstår inte att du skriver för att berätta, för att stoppa honom från att skada. Men, slutar du blogga så har du förlorat oavsett vad. För då kommer han tro att du är rädd för honom. Det vet alla att du inte är. För du har ingen anledning. Alla vet innerst inne vad som är. Alla känner det, när man träffar en person. Alla ser de falska gesterna. Det falska "proffessionella" intryck en person vill att man ska få. Jag skiter i vem som vill eller inte vill säga hej eller prata med mig. Jag skiter i vad folk säger om mig, ofta till mig och om andra. Det finns inte en jävel som däremot kan pissa på mig. Man känner direkt vem folk är vad deras mun än berättar för mig. Samma som jag kan lita på dem kan de lita på mig. Troll trivs i skymundan. Så fortsätt du att blogga. Du skriver bra. Jag läser din blogg för att jag vill. För att händer något, så vet jag vem det var. För att jag tycker att varje kvinna har rätt till trygghet.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229