Jag är ingen skugga längre.

I morse kunde jag öppna ett nytt spännande brev som beskrev hur man ska få mig att sluta blogga....

Vilka metoder man beskriver! Uppfinningsrikt om inte annat..... Tänker inte gå in på detaljer då dessa slödder inte förtjänar ngn som helst publicitet.

Saker som "din otrogan h**a" (ja de stavade det så) och "sluta upp med din smuttkasting" (ja... även detta stavat illa) är ju svårt att ta på allvar, känner jag.

EN sak som jag tycker är mycket underligt är varför jag bara får hatbrev ifrån just utländska män av viss sort. Jag vet vilken sort pga att de är noga med att poängtera just i vems namn de för sin talan.

Jag har ALDRIG angripit varken ngn kultur, etnisk härkomst eller religion i min blogg. Jag har skrivit om olika former av misshandlarbeteenden och psykiska avvikelser som ofta föder våld i nära relationer.....såväl psykiskt som fysiskt. Jag har aldrig blandat in varken hedersvåld el annat liknande. Borde jag det?

Så här är det.....

Så länge jag får brev ifrån kvinnor som läser min blogg och menar att den hjälper dem i sin personliga kamp liknande den jag själv gått igenom.... Så länge kommer jag att fortsätta skriva.

Jag är ingen skugga längre. Jag bestämmer själv.
<

Kärlek<3

/Em

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Stor orsak är att de finns för många invandrare ! Feminister blundar för vilka de är som slår
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229