Inspelningen...


Ja då var vi vid den sista punkten på listan (han kränker din integritet).


Om vi bortser ifrån de lögner och förtal som ständigt pågår ang mig och min påstådda sjukdomsbild och labilitet så har monstret roat sig med att spela upp ett litet avsnitt av nerpsykade och trängda Emmely.

Naturligtvis så visste jag inte att han spelade in mig och det hade antagligen i det läget inte spelat någon roll med tanke på hur trasig och desperat jag var vid det tillfället. Jo för det var lätt att räkna ut när det var... Det var den gången han blev tyst efter att han länge skrikit och hotat, stått i min väg, hotat mer, dragit i mig, vrålat, psykat och till slut fått in mig i ett hörn... då blev han tyst när jag kraschade totalt. Jag vet inte vad jag skrek för där har jag ytterligare en "black" men jag minns hur det kändes.

Det kändes som att kroppen skulle gå sönder. Det fanns ingen reson i det han sade eller gjorde, jag var mer förvirrad än någonsin... och ensam... ensam i allt detta.... oförmögen att skydda barnen från honom.... inträngd i ett hörn med detta monster ståendes över mig med ett hånleende på läpparna...Och idag vet jag varför han log.

I dagar hade han psykat mig.... vänt min äldste son emot mig, hotat mig att ta samtliga barn ifrån mig och åka dit jag aldrig skulle hitta dem, förminskat mig, förnedrat mig, tvingat sig på mig och ständigt växlat mellan ond och god.

Jag gick sönder och maktlösheten... och hopplösheten skapade en desperation som till slut uttryckte sig fysiskt där i hörnet... instängd. Jag vet att jag skrek... jag vet att jag grät... jag var arg och ledsen och allt på samma gång. Jag ville bort... från allt i den stunden. I den stunden brydde jag mig inte om någonting. Jag brast.... Jag ville inte leva. De sekunderna eller minuterna VILLE JAG INTE LEVA!

Detta är fruktansvärt att gå igenom så här igen och jag vill vara helt öppen och berätta för er att tårarna rinner här i skrivandets stund.

Men det är också en läkandets stund och ett måste eftersom det monstret håller på med gått alldeles för långt och har dessutom kommit att drabba andra oskyldiga.


Jag har ju som jag berättat träffat kärleken... och aldrig trodde jag att det fanns så snälla personer som honom och de jag lärt känna genom honom. Allt är vänligt och öppet, ärligt och självklart. INGA KONSTIGHETER.

När monstret fått nys om att vi träffats så försökte han först psyka mig genom att påstå sig känna min nyvunna kärlek på ett sätt som om att de snackade osv.... Det lyckades han ju inte med eftersom (vi kallar kärleken S) S satt bredvid mig när samtalet ägde rum och kunde direkt intyga att så var inte fallet.

Nåväl.... När inte det gick vägen så tog monstret bakvägen genom att nästla sig in i S fd frus familj... närmare bestämt en av hennes systrar. DÄR spelade han upp klippet på mig som ett sätt att övertyga dem att jag är helt sinnessjukt rubbad.

Nu har han manipulerat dem till den grad att det blivit konflikt mellan S och hans ex ang deras gemensamma barn.

Jag förstår nu att monstret har mycket mer med den konflikten att göra och att man har för avsikt att sära på mig och S samt våra barn. För när vi bygger upp vår oas av harmoni, kärlek, lugn, glädje och trygghet så MÅSTE ju monstret rasera det.

Varför? Jo det är här vi återkommer till det som till slut fick honom att tappa greppet för en stund. JAG LÄMNADE HONOM. Jag trampade och stampade på hans heder. Heder....... pfffffffff.,

Så han klippte den trasigaste han hittade och nästlade sig in den vägen på samma psykopatiska sätt som han gjort med andra... där somliga gått på det... andra inte.

Nu kan han ju naturligtvis inte sära på mig och S... Det kan ingen göra. Här råder sundhet och öppna kort. Ingen lögn kan slå det.

Det där inspelade klippet har monstret även spelat upp hos familjerätten under vår då pågående vårdnadstvist. Det räckte tydligen för att sonens utlåtande inte skulle räknas... hur många rädda nallar han än visade ang sin sk pappa.


Men jag ska ärligt säga att det är en obehaglig känsla jag får i magen när jag tänker på hur mycket det är jag INTE vet.

Men det förändrar ingenting.

Gå.... Men gå med sanningen.

<3

/Em

  • 553 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229