Ilska-Styrka.... och lite av en vändning?

Jag har inte bloggat på ett tag.... för jag blir så jävla förbannad när jag tänker på vad jag ju faktiskt skriver om här.

Jag måste verkligen välja mina tillfällen att skriva eftersom det bubblar upp en obeskrivlig ilska i mig så fort jag tänker på all skit som hänt och händer.

Jag orkar inte vara så "korrekt" ikväll utan väljer att skriva allt precis som jag tänker det. Vill någon våga påstå att jag brister i mitt språk eller att jag på ngt sätt uttrycker mig plumpt så kan dessa.... ÄTA BAJS:)

Ja... och med det så var ribban satt känner jag.

All gråt har blivit till ett tröstlöst skratt..... Många gånger är jag trött....Alldeles för ofta brister min koncentration på vad jag gör för stunden pga denna pågående cirkus som är helt utan reson.

 

MEN det har hänt bra saker:)

När jag levde ihop med monstret så förlorade jag i princip alla vänner och det umgänge som fanns runtomkring... så klart.... Det ingår ju i isoleringen och normaliseringsprocessen som jag tjatat så mycket om i denna bloggen.

NU över ett år efter att jag lämnat.... börjar de komma tillbaka. Någon har jag kontaktat tidigare... någon inte... och det känns så bra... för de vet och de har redan tagit reda på varför.... vilket gör det ärligt och jag blir bara glad:)

Jag känner mig stark och lite lättare i sinnet... Ja GLAD rentav... för jag står inte här ensam och trampar längre! YEY!

Det har varit en bra vecka....

Uppskattning på jobbet och otroligt duktiga elever, ett energigivande möte med en bekant jag inte träffat på flera år, vänner, glada barn och produktivitet.

Jag har fått höra att jag är underbar och att jag ger energi (helt fantastisk känsla)!!!

 

Let's go!

 

Kärlek<3

/Em.
<

  • 216 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Amen skriv nått då :))
Guest
Guest,
Prutt väntar fortfarande på inlägg. Prutt blir ledsen om Prutt inte ser ett inlägg snart. Prutt vill gärna läsa ett inlägg om hur det känns när man samlat spillrorna av sitt jag och återuppbyggt det. Du har kommit så långt. Ja, prutt på dig sålänge <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229