Hämndlystnad....

Det finns monster i vår värld som är så totalt skruvade att de finner rättvisa i att utfärda hämndaktioner mot människor de inte längre kan styra.

Ja.... för när man inte längre accepterar att bli misshandlad eller att se på när ens barn och andra nära och kära faller offer för slag och annat galet... Ja DÅ ska man straffas!!! DÅ är man elak och dum. DÅ är det såååååå syyyyynd om monstret som inte har ngn kvar att ta ut sin psykopati på i hemmets galna vrå. 

Och eftersom monstret redan har lyckats dupera en hel massa allierade LÅÅÅÅÅÅNGT innan du ens visste att du skulle våga lämna denna mardröm så blir han ständigt matad med bekräftelse på sin ihopdiktade berättelse om hur fruktansvärd du är att leva med.

Varför då... undrar du... har han förberett för detta så länge? Han har ju garderat sig och förberett sig för att "bli lämnad".... Ljugit ihop saker och projecerat en helt annan bild av verkligheten på sina bekantskaper.... för att stärka sig själv på alla otänkbara sätt.

Svaret är.....HAN HAR GJORT DETTA FÖRR!

Och om du tänker efter.... så pratade han mycket illa om sina ex.... Om hur de svikit honom..... om hur de lämnat honom ensam och om hur de utnyttjat honom... ja t o m slagit honom.

Men dessa kvinnor har aldrig kommit tillbaka för hämnd..... Jag har aldrig känt att jag behöver hämnas. Vi vill ju bara LEVA vårt liv ifred... i kärlek och lugn och med fokus på rätt saker... sunda saker. Men jag förstår att detta är föga förunnat.

Bara en galning lägger så mycket tid på hämnd..... Endast en tung diagnos kan bära på så mycket hat.

Monstret kan blåsa och flåsa bäst han vill..... Jag står stadigare nu med facit i hand.

Kärlek<3

/Em.

  • 278 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229