Frusen...

Idag har jag tänkt mycket... samtidigt som jag haft jobb upp över öronen. Dessutom på min väg med barnen till förskolan kom jag på att de hade studiedag idag... vilket resulterade i att de snällt fick följa med mig på allt... vilket de belönas rikligt med ikväll genom film-mys och div mumsfilibabbor:)

Ni skulle sett mig i morse när jag kom på att förskolan var stängd... Jag höll på att falla ihop på plats. Fick svälja ett otal gråtklumpar, bita ihop och klistra på ett soligt leende samt ett käckt "Jaha! Då får ni följa med mamma på jättekuliga jobbet dårå!"

Det var där jag insåg att jag börjar närma mig väggen på riktigt.

Visst har jag stött på väggen förut.. vi känner varandra väl... men jag har oftast rusat rakt igenom den för jag har liksom inte haft tid att stanna och prata.

Jag har en känsla av att väggen inte kommer att tillåta min "igenommanöver" en gång till.

Jag är trött.... trött på detta ständiga kämpande och ständiga tuffande på ångorna... Tufftufftufftufftufftufftufftuff....och sen är jag arg... arg för att jag jämt får höra hur stark jag är som orkar osv. Jag förstår att man vill att jag ska vara stark och därför väljer att tro så (för egen sinnesfrids skull)... men va faaaan....

"Du är så stark, Em" är den replik som får mig att se rött för tillfället.

Jag har inte bett om någons engagemang så är det... det enda du känner att du har att säga mig så håll käften stängd din jävla Ilandsproblemlösare!!! Förbannade skit!

Det jag behöver är en lång och varm kram. Ha ha ha! Men vem faaaan vill krama mig när jag är så här.... Ha ha ha ha! (humor)

Ingen som ser mig bakom fasaden ändå....

 

All kärlek<3

/Em.
<

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229