Det handlar om så mycket mer...

Livet.... När man befinner sig ibland rättsprocesser, vårdnadsutredningar etc så är det lätt att man blir uppslukad av detta negativa hela tiden.
Livet rubbas och den normala linjen är inte möjlig längre då man ska på samtal här och på förhandling där... Träffa advokat.... Ta emot för hembesök osv osv.
Allt ska redas ut och det är svårt att hitta tid för allt samtidigt som man ska sköta jobb, hem och för barnens skull verka oberörd och superdupertrygg... Och glad. För det vill de ju ha... En glad mamma.

Jag har inget tips som garanterar att man orkar med.
Jag önskar innerligt att jag slapp detta.... För det är verkligen jättejobbigt, stundtals kränkande och direkt obehagligt i möte med våldsutövaren i fråga.
Men som förälder kommer ett livslångt uppdrag att se till så att barnen är trygga och att de inte utsätts för ngn form av våld.
Inget val. Ett måste.

Livet handlar ju samtidigt om så mycket mer och det går vidare utan att på något sätt pausas.

Försök hitta forum för krasch. Tid för tårar och ilska där du själv kan ladda ur och ladda om. Tid för avkoppling och återhämtning. Tid där du kan sortera och tänka igenom saker i lugn och ro...
Det går aldrig att förbereda sig på lögner och spekulationer så ödsla inte tid på det. Det får du ta på plats. Det viktiga är att du är hel och att du inte viker av ifrån spåret som det hela handlar om.

Ge inte upp!

/Em.

  • 234 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229