Då fortsätter vi.....

 • Straffa måltavlan genom att inte delta i hushållssysslor
 • Att aldrig förlåta
 • Ljuga
 • Behandla måltavlan som ett barn
 • Ha dubbla normer
 • Säga en sak, mena en annan (dubbla budskap)
 • Neka eller ta ifrån måltavlan ansvarsområden
 • Inte hålla till överenskommelser
 • Att med flit skapa salig röra så att måltavlan får städa upp
 • Hota med myndigheter
 • Ringa myndigheter mot måltavlan vilja
 • Tvinga måltavlan att inte anmäla misshandel
 • Neka till att delta i aktiviteter
 • Nervärdera måltavlans arbetsinsatser
 • Att inte komma hem i tid
 • Titta på porr
 • Ständigt fråga efter redogörelse för vad hon gör
 • Kräva att hennes tid och rutiner ska anpassas till honom
 • Bli förbannad på henne när hon talar med andra
 • Utnyttja att hon är rädd för något
 • Förlöjliga hennes matvanor
 • Kränka hennes integritetJa det där med hushållssysslor fanns inte på hans agenda över huvetaget och de få gånger han tog sig an ngt så slog han medvetet sönder saker eller slarvade över det för att jag ändå skulle få göra det.... Ni förstår taktiken, ja.


Han ljuger... om allt. det ligger i hans natur då han tvingas leva i en lögn för att kunna leva med sig själv. Väldigt sorgligt egentligen.


Jag har ju genomskådat honom redan i början märker jag när jag läser min dagbok. Min magkänsla försökte verkligen leda mig rätt redan då och jag minns hur jag ifrågasatte och hur han slingrade och sa den ena saken först som sen var en helt annan vid nästa samtal.


Han var gift och det var arrangerat och betalt för just för att han "blivit lurad" (som han själv berättade) av en av hans dåvarande arbetsgivare att ingå ett sådant avtal då det enligt denne skulle vara enda sättet att få stanna i Sverige.


Det var hans historia men jag har ju förstått att den antagligen inte stämmer då jag tror att detta var en kvinna han utnyttjade rakt av utan att blanda in varken pengar eller arbetsgivare.

Nåväl... Enligt skattemyndigheten har han varit gift med denna kvinna i alla fall men på ngt sätt så har han ändrat sina planer och siktat mot Skåne i stället.... och då krävs ju nya lögner för att ro det hela i hamn.


Han pratade ofta om hur illa behandlad han blivit av fd flickvänner... Hur de misshandlat honom och varit sjuka i huvudet osv osv osv..... Den han då var gift med var inget undantag. Hon var enligt honom en fet, lat och äcklig kvinna, misslyckad och dum. Han talade väldigt nedvärderande om henne och hennes jobb osv osv. Att hon lurade honom m.m.


Ja det var ju bara början.


Med dubbla normer menar jag naturligtvis hur han vänder kappan efter vinden beroende på vem han försöker snärja. För visst kan han anpassa politiska åsikter efter sällskap.... Inga problem för honom.... han har nämligen inga politiska åsikter egentligen. Religiösa däremot.... Men allt annat kan han anpassa efter sällskap.


Dubbla budskap... ja... Han menar ju sällan precis det han säger. Det finns alltid en baktanke.

"Jag älskar dig" kan t e x betyda "jag behöver dig som ett verktyg för min nästa erövring", eller "jag ska nog kunna forma dig till någon jag kan leva med" osv..


Han håller sig sällan till överenskommelser när det gäller hans "offer" då det är ett sätt att rubba dennes tillvaro, förvirra och förtvivla.

Jag vet inte hur många gånger han kunde ringa och ändra saker i sista minuten när han visste att jag var på väg och liknande.

Och ja han tyckte det var roligt att skapa ett litet kaos för mig att komma hem till naturligtvis.

Hotat med myndigheter har han gjort ett flertal gånger. Nu är det ju inget som oroat mig då jag inte har något att dölja. MEN sen han själv började jobba för en myndighet så blev han ju märkbart mallig och hotade såväl mig som min son att nu kunde han ta reda på ALLT om ALLA bara så att vi visste det.

Det var ju lite skrattretande t o m DÅ men ja.... Jag vet inte vad jag ska säga om det.

Att han ringt eller på annat sätt kontaktat myndigheter mot min vilja eller utan min vetskap för att skada mig har jag ju fått bevis för många gånger och vid samtliga tillfällen så kan han i efterhand inte stå för det.

Naturligtvis så har han flera gånger försökt få mig att inte anmäla div händelser på olika sätt... både genom hot och gråt samt påhittad ånger och ljug om att det aldrig kommer att hända igen. Till slut så anmälde jag ju allt.

Han ville aldrig delta i olika aktiviteter som jag föreslog eller som innefattade mina vänner och familj. Dock så gick han med på vissa saker som annars sett dåliga ut utåt.

Många gånger har jag ringt återbud till saker och då själv ljugit att jag blivit sjuk osv osv...

Mina arbetsinsatser var inget värt för honom. Mitt jobb var en lek och ingenting man tar på allvar men ändå så tyckte han att jag skulle börja jobba när sonen endast var 3 mån gammal. Vilket jag gjorde.... och ångrar....

Han sa aldrig ngt om allt jag gjorde hemma mer än att min mat inte dög...osv. Aldrig ett "oh vad härligt att komma hem till lagad mat och ett rent hem". Icke.

Det här med tider tog vi innan. Allt för att rubba mig. Så gör han fortfarande.

Naturligtvis så skulle jag alltid redogöra för allt jag gjorde och han ringde, smsade eller dök upp förjämnan och min vardag skulle synkas med HANS schema så att det passade HONOM.

Han accepterade inte att jag talade med andra om inte han hade något att tillföra i konversationen. Han var mycket tydlig med att visa missnöje när det inte var ok för honom. Var han inte inblandad så skulle det hela inte äga rum över huvud taget.

Han utnyttjade i allra högsta grad min rädsla för att han skulle lämna landet med vår son... En rädsla han medvetet planterat genom hot och utfall.

I samma veva som jag var på väg att lämna så påbörjade jag en strikt diet. När jag fött dottern vägde jag 97 kg. Jag hade aldrig varit så stor och bestämde mig för att gå ner till min normalvikt (63 kg). Detta för att jag hade ngt jobbigt framför mig som jag var tvungen att orka med. Jag kände att det skulle jag inte göra i den kroppen.

Han gjorde allt han kunde för att psyka ner mig och få mig att äta som jag gjort tidigare... dvs för mycket och helt fel. Jag hade ju levt på hans sätt ett tag och med det gått upp jättemycket.

Jag hade ju ett mål och ett datum jag skulle lämna så för mig fanns det inga alternativ längre och jag körde mitt race trots hans kränkningar och förlöjligande av allt jag tog mig för.

För dem som undrar så var jag på ett sunt sätt tillbaka i min egen kropp på 63 kg efter knappt 4 mån.

Hur han kränkt min integritet tar vi i nästa inlägg.


Kämpa på<3

/Em.


 • 551 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229