Att styras eller inte styras....

Svaret är enkelt... Självklart ska man aldrig låta sig styras av någon annan än sig själv.

Så fort man märker att någon påverkar ens tycke och tänk, ruckar på ens principer, förändrar ens beteende och t o m börjar välja ens vägar att gå. NEJ! DET ÄR INTE OKEJ! Det är början på något tycket fult... fult och fullt av skräck... faktiskt.

ALLA bestämmer själva vad de ska göra, hur de ska göra det och varför de gör vad de gör.

Detta gäller även de som åsamkar andra smärta. DE VÄLJER ATT GÖRA DET. DET ÄR DERAS AKTIVA VAL ATT BRUKA MAKT ÖVER ANDRA OCH ATT GÖRA DEM ILLA.

Män med misshandlarbeteende är väldigt medvetna om vad de gör. Det är ingenting som styrs av impulser eller tillfälligt vansinne. DE VET VAD DE GÖR OCH DE VILL GÖRA DET. 

Nog sagt om det. Det finns inga ursäkter.

 

Idag är jag lite arg känner jag. Känner mig så fruktansvärt icke lyssnad på. När jag skriver detta så tänker jag mest på myndigheter som ska finnas där för att hjälpa människor... men som jag ser det så vill de bara få undan fall efter fall så att de kan rensa sina skrivbord.

Jag undrar.... De kan rensa sina skrivbord... men kan de rensa sina samveten när de med facit i hand ändå dömer till förövares fördel gång på gång på gång på gång....

De går hem till sin antagligen skyddade verkstad samtidigt som de lämnar kvinnor och barn åt att gå hem till en vardag av skräck.

Var finns hjältarna? Och NÄR ska denna profession kryddas med utbildning i ämnet?

Det är dags att KRÄVA svar.

Kärlek<3

/Em.
<

  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229