Heejj!!


Det var ett tag sen sist.. Men nu skriver ja igen..

Hoppas allt är bra med er?

Här är de okej, inte mer än okej..

De har vart väldigt mycket negativa saker den senaste tiden, många dödsfall,trasiga saker o sjukdomar.

Varför känner man sig så handikappad utan sin mobil..Är de inte hemskt hur beroende man är av sin telefon..?

Min kära telefon valde att dö i går kväll o går inte o återuppliva.. De positiva är att ja har försäkring o får en ny, men den kommer ju till skåne o ska senare skickas därifrån till mig.. Så de kommer ju ta sin tid..


Nu ska ja förbereda för jobb i morgon..


Hörs snart igen hoppas ja..


Love

Emely


.............................................................Ellen... Du kommer förevigt fattas oss........................................................

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Barn, barnmordKristianstad, FalletKevin, ingrid harrysson, rolf sandberg

Tjenare snyggingar!!Kan man vara på annat en bra humör i dag?

Solen skiner o de är helvetevarmt...

Hoppas allt är bra med er där ute?

Här är allt som sagt helt underbart..

Det är fredag o solen skiner.Helt slut efter en vecka på dagis..

Blir helt slut i huvudet av så många barn o konstant ha hjärtat i halsgroppen för dom är o klättrar precis överallt..

Som sagt, i tisdags så började inskolningen av min prinsessa.Efter 15 månader hemma med henne är de nu dax att klippa navelsträngen,MEN den kommer inte klippas, den kommer bara förlängas..haha

De finns vissa saker ja oroar mig för, men de ska nog gå bra,märker jag att de inte går vägen sen så är jag beredd o ta hem henne igen tills vi fixat något bättre altenativ.Men vi har en vecka kvar,få se va den erbjuder o hur allt går..


Förra helgen va vi ute hos farmor o farfar o firade dom,de va jättemysigt,dock va min prinsessa väldigt dålig.Hon fick hög feber o diaree,Allt för att hon åt sand..


Sen vill jag skriva om en annan allvarlig grej,en liten fundering o så..

Jag bor ju som sagt inte längre i skåne, men jag följer slaviskt rättegången i kristianstad mot dom två föräldrarna som dödat sin 4 veckorsbarn..

Redan från början misstänkte jag att det var pappan, men undertiden dom satt häktade o man läste på flashbak så kände ja en viss tveksamhet.Men redan efter första rättegångsdagen va det spikat för mig,det är pappan som vållat dotterns skador som ledde till hennes död! Paret hade delat upp dygnet mellan sig,mamman tog dagarna,pappan nätterna, då han ändå va uppe o spelade dator spel.Nästan varje morgon när mamman vaknade hade flickan nya blåmärken,matproblem,andningsproblem o vissa kroppsliga avvikelser.Pappan hade förklaringar på nästan alla blåmärken,han höll henne lite hårt när han matade henne,han "råkade" kasta tvdosan på sin då 2 veckor gamla dotter osv. Mamman tyckte att de va lite märkligt att de alltid uppkom under hans bevakning,men tanken på att han skadat henne slog hon bort så fort den kom.Hon ville söka hjälp när hon upptäckte saker, men pappan ville inte de..Mamman är tyvärr i mina ögon o öron lite delaktig i att flickan förlorade sitt liv.Nu till min fundering,paret är inte mistänkta för mord eller dråp, utan grov misshandel o vållande till annans död..För att det ska bli mord måste du ha haft uppsåt till att döda o det tror jag absolut inte att han hade uppsåt till.. Jag tror att han vart frustrerad för att flickan störde hans spel o han vart irriterad o då skadat henne.Men varför inte åtalas för dråp,han är medveten om att hans misshandel av flickan kan leda till döden.. varför inte dråp?!?!?!


Sen bara fallet om Kevin..Mitt mamma hjärta är krossat.. va fan har man utsatt dessa pojkar för.. Va fan är de för fel på rättsväsenet? Hur kan man tappa omdömet så pass, o alla dessa människor som va inblandade,var/är alla rubbade?

Tvinga 2 små oskyldiga pojkar till ett erkännade bara för o få status inom rättsväsenet.. Är de verkligen värt o förstöra 2 människors liv för beröm Rolf Sandberg?!?!?

Ingrid Harrysson,Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte jobbar längre, o gör du det, hoppas ja att du illa kvikt förlorar ditt jobb,du är lika körd som Rolf!!


nää nu ska ja fixa för i morgon o sen ta mig en dusch o tidigt i säng...


Ha de bäst!

Love

EmelyLikes

Comments

Halloj..

Hoppas allt är bra med er där ute?

Ett jävla väder,flera årstider på samma gång..

Här är allt bara bra, mycket på gång..

Vill att tiden ska gå fortare men ändå inte.

Dagsan har fått dagis som vi kommer börja på inom kort, bara tanken ger mig ångest.

Hon har aldrig vart borta så länge från mig som hon kommer behöva vara när ja jobbar.Sen har hon kommit in i en fas då de inte går o va mer än en meter i från mamma.. Men förhoppningsvis går de bra,hon tycker ju om o leka med andra barn..


Hon lär sig sakta men säkert nya ord med,så nu är de babblarna,saft och ajaj som gäller.. Nu skulle man kunna väcka mig mitt i natten o förhöra mig om alla detaljer i babblana o ja kan de med ögonbindel..


Har även utökat mitt arbete o kommer inom kort o börja jobba här i åtvidaberg. De verkar vara ett helt okej jobb med bra arbetstider o kollegor. Men ja kommer ju såklart va kvar på de gamla med..


Till helgen väntar de troligtvis kosläpp,tripp till norrköping o valborgsfirande..Återstår o se om allt blir av, allt hänger på min tös humör o vilja att samarbeta...

Nu i kväll väntar Birken Tore på 7an kl 21:00

Räddad av änglar..


Så i kväll blir de bara soffan o ladda för en lunchdejt i morgon.


Ha de bäst!


Love

Emely


Likes

Comments

Hallå där ute...


Hoppas allt är bra med er?

Här är det okej, åkte ju på förkyldning från en annan planet ,men har bara hostan kvar..

Så vi alla här hemma hostar o har oss.. Värst är de för Dagsan,hon hostar så hon spyr..Stackaren..

Så va har hänt annars..

Jag har vart på möte på Familjerätten, De gick väl inte som planerat då ja kände att dom inte hade den hjälp ja behövde..Dom hade lite konstiga förslag som ja kände inte riktigt va rätt o hänvisade allt till att de är en liten kommun.


Har även vart i kontakt med min advokat o lämnat in nya saker..Verkar som att jag ska kunna få ett dramafrittliv inom kort..


Har även fått ett beslut , hade hoppats på bättre, men men bättre än inget..


Såå va väntar oss denna vecka..

I dag är de dags för besiktning på bilen, tror de ska gå bra men man vet aldrig..

ska även kolla upp lite grejer till Dagsans första kalas..

Sen är de möte igen på fredag,sen försätter helgen i glädje o kärlekens tecken...


Nu ska ja rensa ur allt onytting som finns kvar efter denna helg..


Hörs snart..


Love

Emely

Likes

Comments

Allmänt, Familj

Hallå ni där ute..

Hoppas allt är bra med er efter jul o nyår..

Här är de mycket snor o lika mycket feber..

Är de inte underbart med dessa tider,då alla sjukdomar bara attakerar en som en käftsmäll från ovan.

Hoppas ni har haft en bra jul o nyår..

Vi spenderade julen hos min far,sen dagen efter åkte vi ner till skåne för lite mer julklappsutdelning.

Vi stannade där till den 3 januari så vi spenderade nyår där med.

Lugnaste nyår någonsin.. Åt,spelade bingolotton,sov till 23:50 satt på en stol o kollade lite raketer o sen gick o sov..Börjar märkas tydligt att man börjar bli till åren.

Hann även under min skånevistelse o träffa mina fina vänner Lotta o ida..Dom är bäst...


Min mammaledighet börjar lida mot sitt slut, så de blir en del jobbsök o så nu..De är dock väldigt deppigt då ja känner att vården inte alls lockar längre.. Men men, bara bita i de sura..

Jag får klura lite på hur ja tänker min framtid så kanske de blir lättare o komma nån vart...


Denna vecka blir väldigt lugn då vi är sjuka.. så blir bara va hemma o va.. Hoppas på att snön försvinner så man kan gå ut igen.. Ska försöka få till lite träffar med folk med,men får vänta tills sjukstugan har stängt..

Nu ska ja göra ett försök o lägga den lille så ja kan hoppa in i duschen o tina upp lite...


Ha de bäst!


Love

Emely


Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Hoppas allt är bra med er o att ni inte snöat in nånstans?
Här är allt bra, hade trott att all snö skulle ge mig ångest och göra mig deprimerad, men de berör mig inte ett dugg.. Mer än att de är kallt som fan.

Jag vill tacka för all respons på förra inlägget.. Det värmer mitt hjärta.
Men känner jag vill klargöra en sak så de inte blir feltolkningar .
Jag har inte nekat han umgänge med sin dotter, bara sagt att jag inte kan vara delaktig om/när de sker innan jag har läckt tillräckligt. Sen är de upp till han om han vill träffa henne eller inte..

Sen åter till vädret..
Detta är min prinsessas första upplevelse med snö.. Kan meddela att de inte alls va roligt eller trevligt o upptäcka snön.. Hon uppskatta de inte alls..

Jag vet inte om de är separationsångest eller nattskräck som håller min tös vaken på kvällar och nätter.. Hon måste sova på sin mamma o är helt slut på morgonen.
stackars liten..

nu har hon somnat igen så jag ska passa på o ta ett varv med dammsugaren..

hörs snart..

love
Emely

Likes

Comments

Allmänt, Barn, Familj

Heeej!!!

Hoppas allt är bra med er där ute?
Här är allt okej, på rätt väg i allafall..  De har vart svåra tider men allt är på väg o bli bra nu.. De är lång väg dit men jag är på väg.

När jag för 5 månader sen fick nog av allt skrikande och konstanta nedvärderingen av att bli kallad allt möjligt och de även inför barnen, rasade hela min värld.  De va inte alls vad jag hade tänkt mig för min dotter.. Sen dess har jag mått skit i själen. Jag har sen 3,5 månad tillbaka haft Dagnys pappa i mitt liv igen då vi har ett barn ihop. Men dom senaste gångerna han har träffat dagsan har han prioriterat mobilen och sova i stället för att umgås med henne. Att ha han i mitt liv på de sättet har även hindrat mig från att läka och kunna bli glad igen.
jag nu känner ett starkt behov av att läka i själen var jag tvungen att göra ett val.
Jag valde att be han ta ett steg tillbaka och på alla sätt hålla sig borta tills jag läkt till den grad att jag känner att jag kan ta in han i livet igen utan att de kommer påverka mig negativt. Då de som sagt inte finns intresse att umgås med sin dotter när tiden ges så ser jag inte att de skulle göra nån skillnad för deras relation.Han prioriterar sin träning i första hand nu ändå.Han verkar ta min önskan okej, så jag hoppas efter allt han utsatt mig för att han respekterar min vilja. Kan inte i dagsläget säga hur lång tid de tar, men de får ta den tid det vill.. Jag behöver bli bra för att kunna vara den bästa mamman för mina barn.
Nog om detta nu..

I dag har vi vart på kalas för mina syskonbarn. vart massa tårta och dagsan hade jätteroligt..  De är inte mycket som roar dom små..

I veckan vankas de läger för Lucky.. Men även sovmorron för hela familjen, bara hoppas den lilla är med på noterna..

Nu blir de o kasta på en film o ladda för att ta sig an morgondagen.

ha de bäst!

Love
Emely

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå!!

Hoppas allt är bra med er där ute?

Här är de okej, ja säger bara okej.. Känner på mig att de ligger några bacilusker o lurar i min kropp.. DagSan är redan sjuk.. snor o snor o mer snor.. I dag har hon även haft feber.. Så massa gnäll i dag..

Just nu sitter jag o kollar på barncancergalan, de bara vrider sig i mitt mammahjärta..

Denna vecka är rätt lugn vecka för oss,jämnfört med hur de brukar va..
I morgon blir de en sväng till Ikea o massa kvalitetstid med min syster..

Nu ska ja fixa de sista innan de blir hopp i säng..

hörs snart..

love
Emely

Likes

Comments

Hej alla där ute...

Hoppas allt är bra med er? Här är de helt okej, en bra dag än så länge..
Vilket väder vi har haft, varmt som Sören.. Men vi är i september snart oktober.. skärpning..

Mitt skolarbete går sakta men säkert framåt.. Men bara kämpa på.. Jag ska klara detta.. De får ta den tid de tar..

Vi har äntligen  fått tid till läkaren med lucas , så nu ska de väl kunna bli mindre kaos.. De känns skönt att de går framåt..

Dagsan är mer vild än tam.. Hon lär sig nya saker varje dag.  Hon får mig o sätta hjärtat i halsgropen 100 ggr om dagen.. Men hon gör mig samtidigt till världens stoltaste mamma..

I helgen blir de massa plugg o en och annan promenad är de tänkt..

Nu ska ja hoppa i kläder o fixa till mig, vi ska i väg på samtal...

hörs inom kort..

love
Emely 

Likes

Comments