Fredag

Fredag igen, hur fort går inte veckorna nu. förra helgen var vi ju i hudiksvall och nu är det en ny helg, vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen men något blir det väl. Imorgon har vi bokat bord på en resturang vid vattnet för att fira en sen morsdag. Sonen ska nog vara med farmor och farfar då.

Jag beställde nyss en egen designad bok för att skriva om min graviditet och dottern utveckling första månaderna. Jag hoppas jag blir nöjd med vad jag har beställt.. det är bra planerat i mitt huvud men vi får väl se 😂.

jag går in i vecka 22 på söndag/måndag, känns helt sjukt på något sett, 21 veckor gravid och bara 19 veckor kvar? är det så mycket kvar ändå. Min lilla tjej är så aktiv på kvällarna, igår låg vi och kände och såg hur hon sparkade flera gånger, det gjorde ont och var rätt obehagligt vissa gånger.

Detta väder får mig att få dåligt, det är kvaft i luften och varmt, det har varit åskväder och regn. Jag får huvudvärk och har börjat svettas på nätterna vilket är så obehagligt.

Vi har fått hem våran nya syskonvagn också, den är från Carena gotland och jag ska nog bygga ihop den idag och testa den för är så sugen.

bilden är från förra helgen när sonen fick gå ut med våran hund hos min mamma och pappa.

och söndagens firande för sveriges nationaldag

Gillar

Kommentarer