Det blev helt ändrade planer idag. Blev att jobba fram till halv 2 och efter det hälsade jag och min bror på mormor och morfar. Riktigt trevligt att se dem även om jag inte stannade så länge.

Nu är jag på stan med William, han ska snart klippa sig. Och jag ska kolla runt lite är ett par skor jag är sugen på att köpa. Ska själv boka en klipp tid och kanske också en färg tid.

Sen blir det att äta middag på stan och hem och diska. Sen blir det att bara ta det lugnt resten av kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är jag ledig och dagens planer är att träffa Tilda. Sen blir det att ta hand om disken och små städa lite, kanske blir att tvätta också annars får det bli i helgen. Blir också att ta lite bilder, börjar ta slut nu. Lyckas nästan alltid klara en vecka berodde på hur många dagar jag är ledig.

Ikväll ska jag nog bara ta de lugnt och planer inlägg.

Hoppas ni får en bra onsdag.

Likes

Comments

Var så trött igår efter jobbet så blev inget morgon inlägg idag heller. Vaknade för någon timme sen och har ätit frukost och bara tagit det lugnt. Blir jobb idag med och innan det måste jag in till stan en snabbis.

Ska planera lite inlägg idag och det är som dem ända planerna jag har idag.

Älskar dem har blommorna.

Likes

Comments

Vaknade vid 12 idag, var riktigt trött så kände att jag faktiskt förtjänade att få sova ut lite. Fixade gröt till frukost och sen hoppade jag in i duschen.

Idag blir det att jobba och innan dessa så ska jag inte göra nå. Är fortfarande lite små trött så ska bara vila innan jobbet. Känns som att det behövs lite, har varit mycket i helgen.

Hoppas ni får en bra start på veckan.

Likes

Comments

Igår var det inte alls mycket folk på jobbet. Hade så tråkigt att jag började städa hyllor och vika jobb tröjorna. Så med det kan man ju som säga att det inte alls var mycket.

När jag kom hem fixa jag och William middag, fick bli kyckling med ris. Riktigt gott var det. Efter det åkte vi till William syster och tittade på deras söta lilla bebis som bara är några dagar. Så liten och söt han var.

Idag blir det att jobba och sen hem och gratta William som idag blir 22 år.

Likes

Comments

Jag har min i färg ebony som är en kall brun grå färg. Detta är den första bryn pennan jag har haft på många år. Har kört med skuggor den senaste tiden, men måste säga att jag verkligen gillar denna. Är så enkelt att få till bryna på ett bra sätt. Tycker inte alls att det tar lång tid. Sen gillar jag att man skruvar och inte behöver vässa pennan.

Så tycker att denna är värd pengarna och jag vet inte varför jag inte har köpt den tidigare. Den får 4/5 och jag lär köpa den igen.

Likes

Comments

Igår blev det att äta middag på O'Learys med William, mamma och hennes kompis och brorsan. Var riktigt mysig och gott. Skulle dock ha valt en annan efterrätt, var inte lika gott som jag hade trott menmen maten var ändå gode bra.

Idag blir det att jobba, har varit lite folk den senaste tiden. Men föra lördagen var det bra med folk så jag hoppas att det blir lika mycket idag som föra helgen. Blir så lång tråkigt när det inte är mycket och tiden går riktigt lång samt med. Man kan ju iallafall hoppas på det bästa.

Sen ikväll blir det nog att inte göra så mycket, fixa mat och bara mysa.

Likes

Comments