Mitt projekt är klart!

Innehåller affiliate-länkar

För ett tag sedan lade jag ut ett inlägg om ett projekt jag hade påbörjat men avslöjade inte vad det var. Min tanke var att lägga ut resultat så fort jag blev färdig men insåg snabbt att det skulle ta längre tid än väntat.. Projektet var i alla fall en make over av vårt mörka trista kök. Och eftersom vi bor i hyresrätt finns inte oändligt mycket att göra utan att bli ersättningsskyldiga. Jag kontaktade hyresvärden och kom fram till de saker jag faktiskt vågade göra i avseende att "renovera". Och trots att det inte är helt klart så är jag otroligt nöjd! Här är i alla fall det gamla köket innan jag började fixa:


FÖRE


Som ni ser var det otroligt mörkt när vi flyttade in. Skåpluckorna var mörkgråa, tapeten grårandig och kaklet återigen grått. Grått, grått, grått. Och eftersom vi inte heller har jättemycket ljusinsläpp i köket kändes det dubbelt så mörkt som det faktiskt var. Det var inte alls ett sånt kök som man drömt om sedan tonåren utan snarare motsatsen.


Men det blev det ändring på! Det jag gjorde var att spackla alla hål och slänga på ett lager färg på väggarna och då valde jag en vit nyans eftersom jag dels tycker det är otroligt fräscht men även eftersom risken för att bli ersättningsskyldig minskar. Det hela handlar om vare sig värdet på lägenheten har gått ner eller inte i och med "renoveringen" vilket jag inte anser att det har utan snarare ökat. Kakel är även svårt att byta i en hyresrätt så därför köpte jag kakeldekal och satte fast ovanpå det gamla kaklet. Och jag måste säga att resultatet blev över förväntan, det såg väldigt naturligt ut. Därefter bytte jag lite dekoration och skruvade upp hyllan igen men skåpluckorna fick vara, de kunde jag inte göra något åt. Men här kommer i alla fall efterbilder:


EFTER

Liknande förvaringskorg HÄR

Diskborste HÄR

Sodastream HÄR

Så, vad tycker ni? Hiss eller diss? Blev det någon märkbar skillnad?

Något mer jag kan göra om?


Gillar

Kommentarer

Skrollaa
Skrollaa,
Sååå snyggt det blev!😍
nouw.com/skrollaa
emelivet
emelivet,
Tusen tack 🥰
nouw.com/emelivet
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Fint 😊 ha en fin dag

nouw.com/soffiaz_85
emelivet
emelivet,

Detsamma 😊❤️

nouw.com/emelivet
santonia
santonia,

Vad fint blev, skönt att kunna piffa till lite!

nouw.com/santonia
emelivet
emelivet,
Baraaanni
Baraaanni,

men wow så fint, älskar kakeldekalerna skit snyggt!

nouw.com/baraaanni
emelivet
emelivet,

Tack så mycket ❤️

nouw.com/emelivet
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh men det blev ju så bra!

nouw.com/celinelundqvists
emelivet
emelivet,
Tusen tack 😍
nouw.com/emelivet
lifeofkile
lifeofkile,

Så kul med lite förändring!!

nouw.com/lifeofkile
emelivet
emelivet,
Ja, blev lite ljusare ändå 😍
nouw.com/emelivet
Ida,

Så snyggt det blev!! 😃

idanilssonphoto.se
BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Det blev ett härligt lyft! 😊

nouw.com/blubbbeauty