Ett helt halvår sedan ett inlägg blev gjort, tiden gick utan att jag riktigt hann med. En vår fylld av svår kemi och jobbigt pluggande, ångest och mörker och tillsist även ett avhoppande från biologikandidaten. Jag orkade inte kämpa med något som jag inte vill jobba med eller tycker är värt att läsa, samt dåliga studieresultat ledde till detta beslut. Men har hittat så många underbara nya vänner som kommer hit till Dalarna i veckan och firar midsommar, längtar som tusan! Tack till alla er som gjorde våren värd trots mycket slit och tårar, ni äger ❤️ Och vad som händer nu är återigen ett mysterium.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2015. Det bästa året hittills. Det har varit fyllt med skratt, tårar, avsked och nya möten och jag kunde inte vara mer tacksam för alla människor jag har i mitt liv, ni är helt enkelt bäst! Tack min kära familj och min älskade kille, tack till NaturTeknik för att vi gjorde det sista året i gymnasiet till det mest minnesvärda och tack till alla mina vänner, både gamla och nya. Ni vet vilka ni är ❤️
Det här året har jag tagit steget och flyttat till Uppsala. Jag har tagit studenten. Jag har tagit truckkort, jobbat, pluggat, festat, känt mig ensam och varit så uppfylld av allt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
Tack 2015 för alla tester och utmaningar så du förde med dig, och för att det visade sig vara det bästa som hänt mig.

Likes

Comments

Det är mörkt när jag vaknar och mörkt när jag kommer hem. Jag lever numera i en stor mörkgrå halsduk nu när temperaturen sjunker. Jag fryser fingrarna av mig när jag cyklar ill skolan samtidigt som jag nästan håller på att ramla av cykeln då jag råkat dansa lite för vilt till favvolåten som spelas i hörlurarna.
Borde för tillfället studera hur alla djur är släkt med varandra och vilken gren av primater som människorna tillhör. Tenta på fredag och jag har ca 0 i ork för plugget. Men när tentan väl är klar kör jag en tur hem till Dalarna innan det är dags för nästa kurs.

Shit vad tiden går och jag glömmer bort att ta vara på den.

Likes

Comments

Uppdateringen sen jag flyttade till Uppsala har verkligen varit askass, men allt har varit så nytt och det har funnits så mycket att göra att jag helt enkelt har glömt av att blogga!
Idag skrev jag min allra första tenta på universitetet vilket sög. Är så sjuk att jag inte orkade koncentrera mig alls..
Men gladare nyheter är att jag överger livet i studentkorridor och flyttar till lägenhet med min barndomsvän, det kommer bli epic!

Så för andra gången på en månad är mitt liv nerpackat i flyttlådor och rummet i Flogsta står än en gång tomt. Skönt.

Ikväll blir det tentafest för att supa bort alla kunskaper vi nyss fått/ ge plats för nya kunskaper!

Bild från i helgen när min älskling kom och hälsade på mig ❤️

Likes

Comments

Befinner mig just nu med mina kurskamrater på en marinbiolog anläggning där vi ska genomföra ett projekt. Vi stannar här tills på lördag och då bär det av tillbaka till Uppsala igen. Har typ inget internet här så blir väl en uppdatering när jag kommer tillbaka! Puss

Likes

Comments

Åkte hem en sväng för att träffa min kille, familj och underbara hundar!
Saknar mest att ha en vovve som sällskap varje dag, de ger så pass mycket energi och jag saknar det så innerligt! Ikväll bär det av tillbaka till Uppsala och imorrn så drar jag med klassen till Västkusten i en vecka för att kolla på krabbor och dylikt, biologi är nog det underbaraste och flummigaste en kan läsa på universitet!
Veckans labbar och föreläsningar har bestått av enbart mys och blommor, så underbart mysigt!
Puss

Likes

Comments

Två veckor in i att bo i Uppsala och jag har redan upplevt det mesta. Cykelfiske, spex, finsittningar med ölburkskrig, cyklat flera mil, festat varje dag och mycket mer. Det har varit två riktigt underbara veckor och jag vill tacka alla som gjorde dem så bra! Saknar dock människorna hemma enormt mycket, vilket kan vara lite drygt. Men jag kämpar på och cyklar runt och försöker leva livet som student utan att göra av med allt för mycket pengar, pga billig alkohol på alla nationer.

Vi hörs!

Likes

Comments

Har verkligen haft fullt upp den senaste tiden, flytten till Uppsala och mottagningsvecka på universitetet har tagit all tid. Föreläsningar på morgonen, fest på eftermiddagen/kvällen samt ett par timmars sömn är allt en hinner med..
Går inte ens att beskriva den senaste veckan i ord, men jag säger bara en sak. Om du funderar på att plugga, gör det i Uppsala. Billig mat, billig dricka, trevliga människor och öppen stämning, vad mer kan en begära? Nu ska jag sjunka ner i mitt nya rum, på min luftmadrass (lång historia) och chilla lite. Peace

Likes

Comments

Knappt en timme kvar innan jag sätter mig på tåget mot min framtid. Destination: Uppsala.
Känns sjukt tveeggat att sätta sig på det där tåget för det innebär att jag säger hejdå till mitt gamla liv och tar ett steg mot det nya.
Imorgon börjar skolan 08.45, helt stört..

Puss

PS. Har kapat håret!!
Tänkte att om jag nu ska börja på nytt så är det väl lika bra att kapa håret med det samma!

Likes

Comments

Har nu gjort min sista dag för den här sommaren på Clas Ohlson. Skönt att slippa gå upp så tidigt på ett tag!

Puss

Likes

Comments