Förkylning håller fortfarande i sig, men jag är pigg och orkar hålla på igen. Är tillbaks i ladugårn & Kovo har fått gått 2 kravlösa pass här hemma på gårdsplan.

Samt har vi hunnit med jul drickan, brorsans & hans polare fixade den igår 🍻

Annars känns det som om det är full rulle med allt här i kring! blir ju lätt så i juletider 🎅🎅

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan köpte jag faktiskt en systemkamera (Canon eos 1100d). Begagnad för 1600 i nyskick, jag är verkligen jätte nöjd! Jag måste bara lära mig alla funktioner och hur man fotar med den på bästa sätt. Plus att jag måste hitta något bra program som man kan redigera bilderna på.

Här nedanför har ni ett litet smakprov

Likes

Comments

Hej på er! jag åkte på världens jäkla förkylning, vart dålig sen i torsdags & säng liggandes sen i fredags.. I söndagsmorse hosta jag blod och var i sämre skick än dem andra dagarna så fick en tid inne på korpen då dem misstänkte lunginflammation. men allt såg bra ut, men är verkligen inge pigg 😷 fick i alla fall riktig hostmedicin utskriven!

skulle ha jobbat sen i fredags, skulle behövt rida & ville fira in advent på julmarknad + att jag missar jägarexamen ikväll 😔😷

Hoppas att ni är friska & pigga!

Min brors tjej Jenny kom införbi med en chokladkalender igår 🎅

Likes

Comments

Hej på er! imorgon går vi in på årets sista månad, har julkänslan börjat smyga sig på? min har nog faktiskt börjat av tatt på grund av allt jäkla regnande, börjat inte finnas något stopp 😢 Hästarna måste snart ha flytvästar..

Hur är det med er annars då? jag hade precis börjat frisknat till från en flera veckors förkylning, men har lyckats att bli värre igen! suck..

Annars jobbar jag som vanligt, rider när jag hinner som inte blir så mycket som det skulle behöva bli. Har till och med börjat vara med på lite hoppträningar som går väldigt bra faktiskt! juste ja, har nog inte sagt att jag tagit över min brors gamla tävlingshäst på heltid? har tävlat han förr men blev en liten insident som gjorde att han skrämde livet ur mig & jag sa då att jag aldrig mer skulle sitta på han. Men lyckades bli övertalad och det funkar så fruktansvärt bra! har till & med vart med på 2 hopptävlingar nu i höst som gick över förväntan!

Han har till och med fått ställa upp på en dressyr träning som han avskyr, men gick väldigt bra det med! tror dock aldrig vi kommer kunna tävla dressyr även fast jag skulle vilja det.

Kan nog tänka mig att presentera Kovo för er i ett annat inlägg 😊

kovo från deessyrträningen & pepparkaks glögg jag & Thomas drack igår 🎅

Likes

Comments

Igår natt hade vi höstens första frostnatt, känns faktiskt skönt att vi går mot kallare tider ❄

Jag var ledig igår så då passade jag på att åka till visby och träffa en gammal barndomsvän, vi tog med oss plocksallad och lite fika sedan åkte vi ut till högklint & fridhem & hade det jätte trevligt! dock lyckades jag tappa bilnyckeln men vi hitta den tillslut efter ett jävla letande... så typiskt mig 😅

Idag är jag också ledig så är i Visby idag med för att träffa en annan tjejkompis, samt fixa lite ärenden. Man får passa på när man är ledig 😇

Likes

Comments

Hej på er! jag kommer från och med nu börja starta bloggandet lite igen, inom kort kommer jag att uppdatera mina sidor som finns under min "header" (Om mig 🌟Gårdens Hästar 🌟 Motorsport). Kanske kommer dit något mer?

I helgen väntar faktiskt en välförtjänt ledig helg för min del, då jag inte haft en helt ledig helg på evigheter. Så jag börjar morgondagen med en ordentlig sovmorgon. Sedan skall jag förbereda min 244a för vinter vila & slänga i baslåda i min vinterbil 💁

Likes

Comments

Hej! jag heter då Emeline Karlsson som startat denna blogg, föredetta bloggare på nouw.com/dendäremeline men kände att det var dags för en nystart!

Jag är då 19 år, bosatt på Gotland och tog studenten i år efter 3 långa år på en naturbruksskola med inriktning på jordbruk. Fick en heltid anställning (egentligen 2 som jag fick välja mellan) men jobbar på en mjölkgård ett par km ifrån mitt föräldrar hem! brinner för det svenska jordbruket och för dem älskade korna.

Mina intressen är då allt som har med hästkrafter att göra, kör folkrace, har åkt rally och har tävlat mycket med havremoppar (som jag inte gör för tillfället) men hästarna finns ändån nära till hands här på gården.

Jag startar om på nytt igen för att jag känner att jag bara vill skriva, jag älskar att skriva men eftersom att man inte går i skolan längre så får man ta tag i det på egen hand & blogga är ju då alldeles perfekt! så ni kommer få följa allt möjligt här, ni får väl se vad jag har att erbjuda & hoppas ni hänger kvar här 😇

Likes

Comments