Header

Hej alla vackra! Asså jag vet inte vad det är med mig men det blir ett sent inlägg idag igen eftersom jag var på bion igår och somnade direkt när jag kom hem. Jag var då på Maze Runner: The Death Cure och jag tycker verkligen att du borde se den om du tycker om action filmer eller har sätt de två först. Som sagt den var jätte bra tycker jag, vist den var jätte lång men vad gör det om det är en bra film. Jag kan säga såhär jag satt och stor grina så om du tänker se den ha inte på dig smink.

Det var iallafall alt för mig så hörs vi imorgon! Hejdå!

#nouw30daychallenge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Hej alla vackra! Hur har din morgon varit hittills? Min har varigt ganska bra fast jag är väldigt trött. Jag vill börja med att säga förlåt för att inlägget kom lite senare idag men det var bara för att jag inte han skriva något inlägg igår.

Vad är planen för denna dag då? Jo först ska jag ju som de flesta i min ålder till skolan vilket börjar åta och slutar tre. Sedan ska jag ta bussen hem så då kommer jag väl hem typ kvart i fyra. Sedan ska jag nog pröva att städa mitt rum eller så och efter det äta middag. Sedan ska jag faktiskt på bio ikväll. Det är the maze runner som går och jag är så taggad för jag och en kompis kollade på maze runner två igår eftersom jag bara sätt halva tvåan. Och sed var det nog inte så mycket mer men vi ses imorgon så hörs vi. Hejdå!!

#nouw30daychallenege

  • 3 Readers

Likes

Comments

Hej alla vackra och godmorgon denna fina måndags morgon!! Idag blir det inte så jätte mycket text utan lite mer bilder med citat typ. Jag kände att vad finns det för bättre sätt att starta veckan med än lite peppande citat så jag tog fram lite bilder med mina favorit citat på så hörs vi. Puss!!

Min Pinterest: emelindaengholm1
#nouw30daychallenge

  • 4 Readers

Likes

Comments