Hejsan på er!
Det var längesedan (väldigt längesedan) jag gjorde ett inlägg, ända sedan sommarlovet?
Iallafall i söndags morse gick jag upp super tidigt för att åka till Liseberg med familj och ett par vänner, i slutet av dagen kunde jag säga att så lång tid det tog att åka till Liseberg (3 timmar) tog det för oss att stå i kö till varje karusell ... det förklarar verkligen att det var super duper mycket folk. Det hindrade inte oss att åka men ganska trist när man åker så långt och inte hinner med så mycket. Men en väldigt mysig dag och kväll blev det. Dagen efter var det en ny vecka i skolan som väntade & lika taggad som alltid var jag (eller inte).
Redan nu längtar jag till höstlovet då vi ska på nya äventyr i Italiens huvudstad Rom🇮🇹.
Men först är det några veckors skolarbete och massa roliga helger.
Helgens planer är att på fredag ska jag först vara lite med laget och äta och lite mys sen efter det på kvällen ska jag Hanna, Tilde träna vårt nya lag där vi blivit träna Pojkar/flickor 09, efter det ska Hanna sova över hos mig & vi ska ha en riktig myskväll. Lördagens planer är att jag först ska kolla på lillebrors fotbollsmatch, sen köra in till Kristianstad och kolla deras Champions leauge premiär med pappa och brushan. Söndag ska jag till en kompis på födelsedagsbrunch, riktigt mysigt!💞
Vi hörs snart igen puss puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Med 35 graders värme varje dag är jag nu hemma i kalla Sverige igen efter en vecka i Frankrike/ Franska Rivieran.🇫🇷
Under resan har vi besökt många olika städer än där vi bodde i Nice, bland annat Monacco där vi var inne på ett av världens störta casino och även badade i riktigt höga vågor💦 Vi besökte Antibes där vi myste i hamnen, åt god lunch och badade, kollade på de lyxiga båtarna😜.
En dag åkte vi tåg i 2 timmar upp i bergen på "franska alperna" , där vi myste runder och åt☀️.
Man kan ju tillägga nu att det har blivit en del glass under denna veckan😋.
Vi hade även 2 heldagar där vi gled runt i Nice och gick till gamla stan, jätte mysigt ställe!
Och ja lite shopping har det blivit trots vi inte var inriktade på de 😝
Ni får ha en super härlig dag :)

Likes

Comments

Hej alla där ute :)
Nu är jag hemma från livets vecka Åhus beachandboll, längtar redan till nästa år & därför startar jag bloggen med lite bilder ifrån veckan.
Idag har jag haft en mysdag hemma då jag packat upp alla saker & även börjat packa om lite smått inför onsdag då jag åker till Frankrike i en vecka, kommer mer om Frankrike i ett annat inlägg.
Nu till lite mer om mig eftersom ni inte riktigt vet något om mig :)
Jag är 14 år och bor i Skåne, tiden utanför skolan är jag antligen med min familj/vänner eller på Lågan där jag spenderar väldigt mycket tid. Ni som inte vet vad Lågan är så är de en handbollsklubb där jag spelar. Och ja jag älskar att fotografera särskilt min lillebror och mina vänner (även fast de inte ibland vill) gör jag de ändon. 😜
Ni får ha bästa kvällen så hörs vi :) 

Likes

Comments