"I always wounder why birds are stay in the same place when they can fly anywhere on the earth. 
Then.. I ask myself the same question." -unknown​BESÖK MIN NYA BLOGG

emelinalund.blogg.se 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgen va så himla bra, de va inga måsten och så fint väder! Vi firade Tylas 22-årsdag i fredags. Vi var utomhus och körde er superkul spel som heter "card against humanity". Dock skulle många jobba på lördagen (inklusive jag) så vi åkte hem vid 11. Gick upp vid 11 på lördagen och jobbade typ två timmar så mammorna fick lite egen tid, de planerade inför sommaren. På kvällen åkte jag, Hanna, Rebecka och Louise till Georgetown och satte oss på en uteservering. Kvällens höjdpunkt va att se ett gäng med snygga killar (vilket ALDRIG händer här i DC) å vi ba "dom måste va svenskar!!" Så vi gick fram å fråga, å mycke riktigt! Dom va från Sverige och spelade hockey här i NHL (och nej, de va inte Bäckström, haha!). De blev en tidig kväll igen, lämnade Georgetown vid 11. Idag vaknade jag upp och vi hade inga planer. Jag å Emma drog till en pool som hennes värdfamilj är typ medlemmar i. Så nice väder! Sen kom de för mycke barn så vi drog till parken och sprang istället. På kvällen åkte vi till Reston (en stad) och satte oss på en uteservering, vi stod inte för drinkarna utan de gjorde "the nice gentleman over there" som bartendern sa! En mycket trevlig helg! Tack å god natt!

Likes

Comments

Det är såååå vamt här, jag klagar inte! men är inte van med så mycke värme under så här lång tid. Imorse efter ja droppat ungarna åkte jag å louise och sprang vid floden, då va de 18 grader och typ asnice springväder! Ungarna hade ""konsär" i skolan idag, så jag och mammorna åkte å lyssna, himla söta juu! De va en bra jobbdag idag, energin är faktiskt på topp. Åkte till Starbucks efter jobbet med Tyla och så råkade de bli lite spontanshopping! 

Förstår inte att det är fredag igen. Det känns faktiskt som det är fredag oftare än måndag (om ni förstår hur ja menar), och det är superskönt!

Likes

Comments

Jag fick min flygbiljett hem igår, kommer hem onsdagen den 15 juli. Jag längtar sönder och de va en stor lättnad när mailet kom, nu är det bara att ta vara på den sista tidn som är kvar i usa.

Ska berätta vad som hänt sen förra inlägget. Det har vart supervarmt enda sedan vi kom hem från Miami. (idag hade vi runt 30 grader). Vi har vart i George Town, kan jämföras ungeför som Gamla Stan, är hur fint som helst där med mysiga affärer och resturanger vid vattnet. Vi har haft picknick i DC, det var en s.k. Cherry Blossom Festival, man åkte in till DC, hade picknick och kollade på blommorna i träden. Den 14 april kom Cissi och Jossa hit från sverige, bästa veckan på länge. Jag agerade mest deras chaufför, haha, fick köra runt dem för de skulle shoppa som om de aldrig sett kläder förut. Dessutom hade de turen att komma när de va Earth Day, för de va en utomhuskonsär i DC så vi såg Martin Garrix, Train, Fall Out Boy och Usher!! asgrymt. När de hade åkt hem var de dags att packa väskorna igen och bege sig mot Chicago. Guuud va ja älskade den staden! Det regnade dock när vi var där så utforskade inte staden speciellt mycket... men de lilla jag hann se var toppen, tänk er ett mindre NY, lite tystare, lite renare, lite mysigare (dock älskar jag NY också...) aja. Så tacksam att ja kunde åka dit.

That's pretty much it! Idag är det onsdag, nannyn var här som vanligt. Jag och Tyla åkte och hälsade på Joe (som btw har gått in i rematch och fått en familj ungefär en h härifrån). Vi hängde lite hos henne och sen käka vi donken, oups, Big Mac-en är fortfarande en lika stor besvikelse som sist... Jobbade lite kväll för vår LCC var här och bekräftade allting med de nya Au Pairerna som kommer efter jag åkt hem. Kan inte fatta att mitt år snart är över. Har hört att när man väl kommer hem och vaknar upp i sin säng känns det som detta bara var en dröm. (maybe it's true though, cuz' i'm livin' the american dream). HAHAHA. Tack å godnatt, nytt inlägg imorgon. 

Likes

Comments

Får klagomål att jag bloggar för lite... Men det finns en anledning; de händer inte alls så mycke längre. I början var allting nytt och intressant nu är de samma gamla rutiner som de vart hela året. Plus att jag är dålig på att ta bilder och en blogg utan bilder är tråkig. Men aja, åt "second breakfas" hos Rebecka imorse med Hanna, kaffe och våffla. Sen var det en vanlig jobbdag och hängde med Joe och hennes vänner från Sverige efter jobbet.
Likes

Comments

Hade en underbar resa till Miami. Ska låta bilderna tala för sig själv.

Had a perfect trip to Miami, I'll let the pitchers talk.

Likes

Comments

Hela denna vecka har bestått av jobb och Miami-shopping! Jag tycker att resan börjar imorgon för imorgon efter jobbet kommer Tyla och hämtar upp oss och vi ska sova hos henne för planet lyfter tidigt på fredag. Är så sjukt jäkla taggad så jag spricker!!! Åkte hem till Hanna ikväll och planerade outfits och slängde ner mina kläder i hennes väska. Det kommer bli så himla awesome!!!!! Fattar inte att det är dags att åka snart!This week have contained work and a lot of shopping for Miami. I wanna say that the trip stars tomorrow because everyone is sleeping at Tyla's place and our flight will depart early Friday morning. I'm so exited!!! I went to Hanna's place this evening and put together her outfits and I put my stuff in her bag (we're gonna share a checked-in bag, to save money). This will be so awesome!!! Can't believe we'll be there the day after tomorrow!!!

Likes

Comments

Jag har noll koll på dagarna. Frågade precis mina vänner vad vi gjorde i fredags och vi åt på silver diner och körde mörkkurragömma, men de kändes som vi gjorde det igår!! Stört! Jag jobbade hela fredagen så därför känns det så konstigt tror jag. Igår åkte jag och tränade med Emma på morgonen, första gången jag va uppe före min vfamilj, dom hade blivit jätteförvånande när dom hörde bilen köra iväg 7.45 på morgonen, hahaha! Sen jobbade jag lite. Sen kom Emma och Rebevka och hämta mig och dom hade lagat tacos! På kvällen åkte ja, Emma, rib, Hanna å Tyla å såg Insurgent, älskade filmen!! Tyckte trailern verkade så himla dålig så hade inte så höga förväntningar, men mycket bra var den tyckte jag! Imorse åt vi alla frukost på silver diner. Sedan, mina vänner, åkte vi och vaxa oss!!! Inga kommentarer om de, det va kul och bland de värsta jag gjort. Trodde helt seriöst att jag skulle dö ett tag, men de va en rolig upplevelse! Efter blev de lite Miami-shopping på Tysons! En mycket bra helg!

I can't believe the days are passing so fast! It was just Thursday and now it's Sunday night. Anyway, i worked the whole day this Friday, but Hanna, ty, Rebecka and I went to silver diner when I got off and we went to Hannas place and played hide and seek in the dark afterwards. And Emma and I went to her gym early this Saturday morning. I worked a little and than my friends picked me up and they had made dinner, tacos! We went to the movies and watched Insurgent, I really enjoyed the movie. Today, when we all woke up, we went to silver diner (again) and had breakfast. Than we went to a salon and made us nice for Miami! We went to tysons afterwards and did some shopping for Miami! So exited for Miami and it was a really good weekend!

Likes

Comments

Igår på LCC-mötet var vi och hoppade på trampoliner. Det va kul. Trodde dock de skulle va mer som Lek O Bus Landet hemma i Sverige, men de va bara trampoliner. Asså, man blev svettig!! De va värsta träningspasset ju!We went to a place with a lot of trampolines yesterday when we had our LCC-meeting. It was fun!

Likes

Comments

St. Patrics day... är de någon som vet vad man egentligen firar så säg gärna till... de enda ja vet är att folk klär sig i grönt och dricker öl, och om man inte bär grönt så får andra nypa en. Jag har inge grönt! Hade på mig mina ljusgröna (urtvättade) jeans... min vmamma nöp mig det räknades tydligen inte... en dum dag...!

​It was the first time I celebrated st. patrics day, had never herd about it until a few days ago.. and I had no idea what I was celebrating, only that you're wearing green and drinking beer. And that people pinch you if you're not wearing green..wierd, haha! 

Likes

Comments