Senaste tiden har jag tänkt mycket kring min gradiviteten och hur min gravidmage försvann direkt.

Alla frågar " vad smal du är, vad har du gjort? du är så fin. " vem ger dig rätten att kommentera min kropp, ärligt?

Vem har sagt att jag gillar att jag inte ens kan ha mina kläder som jag kunna ha på mig innan jag vart gravid? Innan jag fick reda på att jag bar det underbaraste som någonsin har hänt mig.

Jag tycker det ofta pratas om dom som har svårt att få bort dom där extra gravid kilorna, att folk påpekar " men gud, du måste börja träna, du måste få bort det där nu "

Men varför? Är det du eller jag själv som ska bestämma det, jag har fött barn, har burit det i 9 månader och nu vill jag tillbringa min tid tillsammans med mitt barn.

Men nu tänkte jag också lyfta det att det finns dom som också blir sårad över att höra just dom meningarna jag skrev längre upp.

Som jag, ja precis jag som just skriver det här inlägget. Ärligt, jag skulle ut och ta en promenad med Lilly i vagnen här förra veckan i torsdags eller kanske var det onsdags.

Jag skulle sätta på mig min tunna dunjacka då det var ganska kallt. Men vet ni? Det satt som en påse skit, exakt som jag lika gärna hade dragit på mig en svart sopsäck, exakt så kände jag.

Frågade Jim " men Gud har jag verkligen gått ner såhär mycket ? Och till svar får jag " ja tänk för det har du ".

Jag viste att alla mina jeans hade blivit förstora och Jim hade köpt nya, men jag trodde aldrig att mina jackor också blivit stora.

Varför är det så viktigt att man ska vara smal och slank några veckor efter förlossningen? Snälla förklara det för mig.

Den här kroppshetsen i den här världen har blivit sjuk så jävla sjuk så man själv blir sjuk i huvudet.

Sluta kommentera min kropp.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

jag har haft ett samarbete ihop med ett företag somheter Wahlmansinterior ✨ Dom har så mycket fint till hemmet! Ni måste bara besöka deras hemsida. Jag lovar att varukorgen inte kommer eka tom, jag har både en vas och en fantastisk tavla därifrån och lite mer saker lär det också bli, behöver någon mer tavla att pryda vardagsrummet med. Jag tycker också att dom har helt fantastiska priser, mycket för pengarna.

In och kolla in dom, shoppa loss!! Vad passar bättre än att förnya lite hemma nu när våren är på ingång?

Besök dom på https://www.wahlmansinterior.com/


Likes

Comments

Igår åkte jag ut till mamma och pappa för att det var möte för pappa angående boende. Pappa har sedan han fick sin stroke aldrig velat komma hem igen, först ville han vara kvar på sjukhuset men sen gick han med om att komma in på ett korttids boende. Hur länge han skulle vistas där viste ingen, men han var där i alla fall 2 månader. Allt var bra där, trots att pappa längre inte kunna gå, han accepterade att han satt i rullstol. Han åt, han skratta och var ändå glad, trots omständigheterna. Sen skulle pappa få komma hem, jag var höggravid men envisa mig i alla fall med att jag skulle hjälpa mamma inför pappas hemkomst. Jag var på Ikea och ordnade bäddmadrass, det var det viktigaste. Jag hade svårt att acceptera att se pappa i rullstol och vart ofta ledsen. Idag känns det okej, jag har accepterat. 

Jag tycker inte om att jag får känslan av att pappa känner sig ivägen för oss, att det är jobbigt att hjälpa honom. Jag kommer aldrig tycka det. Mötet igår gick i alla fall bra, och jag sa precis allt jag känner. 

" jag tycker att mer och mer försvinner av min papp, det är bara skinn och ben kvar på honom. Han äter inte och vill aldrig fika tillsammans med oss. Ni som vart med sen start lär märka stor skillnad på både pappas vikt och mående. Jag ör orolig " 

Tjejerna som vart med från start höll med mig, dom upplevde också att pappa blivit mycket svagare. Det är svårt att vara bara en personal på honom nu. Sen sa jag också det. 

" Jag tror att pappa känner sig ivägen för oss, att det är jobbigt att han ber om hjälp och inte klarar sig själv. " 

Dom frågade pappa om det var lite så han kände och jag såg tårar rinna ner på hans kinder och han svarar " ja lite så är det. " 

Dom frågade också vad som kan förbättras och ändras innan han kommer in på ett boende, för som det är nu funkar det inte. Han pekade ner mot marken och sa " att jag dör ". Ingen vill höra dom orden, ingen. Dom kom i alla fall överrens om att pappa ska komma ut en gång i veckan. Och att han ska ha 2 timmar till att spela kort eller spel med personal. 

Jag önskar bara att fler syskon åkte ut till pappa och hälsade på, ingen vet hur länge vi har honom kvar. Ingen av oss. 💕

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen igen, jag haft fullt upp med min Instagram med samarbeten, tävlingar och lite sånt. Sen har jag faktiskt en dotter på 7 månader hemma så kräver mycket tid nu, och en sambo som jag Inte får glömma bort. Han sa faktiskt något som fick mig en smäll på käften kan man säga " nu för tiden får man läsa ditt liv i en blogg "

Jag tycker det är viktigt att man sköter om sitt förhållande och dom där orden fick mig att tänka efter. Jag vet inte om jag bättrat mig men jag hoppas, jag vill vara en bra partner och en bra mamma. Man ska faktiskt inte glömma bort sin partner för att man bloggar eller gör samarbeten. Men jag har blivit så glad för varje bolag som kontaktat mig och vill samarbeta med mig. Det är helt nutt men så kul, men det tar tid av vardagen.

Likes

Comments

Idag satt jag och kollade lite på polarn och pyrets hemsida, så mycket vår fina färger. Skickade legginsen till jims mamma så hon skulle gå o något när hon hann .. men sen nu ikväll så kom jag på detta randiga set, vill ha, måste ha! Får se om farmor hinner se detta inlägg innan hon går och shoppar


Likes

Comments

​Idag har jag haft såna där lyckorus genom kroppen, att jag känner mig lycklig. Det är inget speciellt som hänt men såna här dagar kommer. Idag har det vart kalas för Albin som blir 9 år, stora killen. Det vart pizza och god efterrätt som tårta och kakor. 

Jag ska försöka natta Lilly nu så får vi se hur hon sover inatt, imorgon väntar äventyr till moster. Spännande. Vad vi ska göra det vet jag faltiskt inte, vi får väl se. 

Kanske bloggar efter jag nattat Lilly, det beror på om jag själv slocknar. 

Likes

Comments

Godmorgon kanske jag ska säga.. jag ligger i soffan och Lilly sitter i sin gåstol, vi ska snart göra frukost. Igår var det verkligen full fart hela dagen, vi åkte på kalas runt 13 och kom inte hem förrän vid 19 och då gjorde vi middag, en väldigt sen sån. Sen höll jag på plocka och städa, mest i Lillys rum.. tror vi gick och la oss vid 1, halv 2! 

Lilly sov jättebra inatt och nu funderar jag på vad vi ska göra av den här söndagen? 

Likes

Comments

Finns det något speciellt sätt man ska vara på för att vara en bra mamma? Hur är en bra mamma egentligen ? Är det hon som hela tiden leker med sitt barn? Alltid ser honom eller henne? En bra mamma är det hon som orkar precis allt? Hon som aldrig visar att ibland får det de att rinna över i bägaren. Vad vet jag.

Jag kan bara förklara och prata utifrån mig själv, ibland känner jag mig som en bra mamma och ibland värdelös. Jag leker gärna, jag vet inget bättre än att höra Lilly skratta. Dom där stunderna när hon ler så hela hon lyser, då mår jag bra. Hon är lycklig.

Lilly har alltid varit enkel, men också hon kommer i perioder då hon är ledsen och arg för att hon inte tar sig fram. När hon ör ledsen och jag inte förstår varför känner jag mig dålig, värdelös som mamma. Men egentligen är det så enkelt, kanske är hon hungrig? Trött? Blöt? Eller bara törstig.

Inatt hade vi ett sånt klart exempel, Lilly vakna och vägrade somna om, maten dög inte, hon ville inte somna och helt plötsligt kunna hon börja gråta. Den var en natt som mamma som jag skulle vilja slita av mig håret och skrika högt. Men så kommer dom där skratten eller det där leendet och hjärtat smälter.

Det är okej att känna.


Likes

Comments

Det här har aldrig hänt och jag är så trött idag så ögonen går i kors.. Lilly vakna halv två inatt .. halv 5 gjorde jag ett försök till att få henne att somna om .. kl 10 över 5 imorse kollade jag på klockan då somna hon igen.. man blir lätt bortskämd när man har en bäbis som alltid oftast sover bra och sen räcker de med en sån här natt. 

Idag är det fredag och jag ska åka in mot stan idag, sen får vi se vad resten av dagen erbjuder. Hoppas på fredagsmys. Vad ska ni göra idag? 

Likes

Comments

Innan jag blev gravid grät jag sällan till texter jag läste eller filmer jag kollade på, men när vi väntade Lilly tillsammans grät jag ofta, det kunna vara en text eller en film och jag kunna inte sluta gråta.. men jag visade de sällan för Jim. Likaså nu.. jag gråter lätt till texter inte så mycket til filmer.

Också de .. jag har blivit livrädd för döden sen Lilly kom, varför ? Jag vill aldrig missa en dag av Lilly. Också tänker jag ofta på att jag inte vill att något händer Jim, jag vill ha mer kontroll än någonsin! Jag ringer gärna Jim en extra gång när jag tycker att något tar för långt tid. Undra varför det egentligen blir så?


Likes

Comments