V. 18 (17+0)

Om exakt 2 veckor är det dags för det efterlängtande ultraljudet och jag är fortfarande sjuk tveksam om jag vill ta reda på könet eller inte. Självklart spelar inte det någon roll men någonstans är det ju ändå kul att veta fast Ophelia är säker på att det är en lillebror inne i magen :) Idag kom gick vi dessutom in i en ny vecka, så hej V 18 (17+0), det går sakta men ändå så snabbt vet inte riktigt vad jag ska tycka.

Kulan har jag redan fått sen en tid tillbaka, är dock mest synlig på kvällarna så igår på jobbet var det bara att inse att den inte längre går att gömma, så tom kunderna påpeka den lilla kulan för mig, men är ändå mysigt och en fördel att man inte bara ser tjock ut xD Dagen kommer spenderas med mer jobb och senare en promenad till förskolan, har funderingar på att möblera om sovrummet och se om jag kan få plats med en bedsidecrib, har ni använt det och är ni nöjda?

Med Ophelia körde vi bara ett babynest i mitten av sängen men med lillebror/syster kanske det blir svårare då även Ophelia kommer in till oss på nätterna, så kanske säkrast för bebisen att få sin egna plats, och dessutom får jag köpa det för 500 kr så är ju bra pris så att säga.

Ska försöka komma ut och fota lite under dagen också, måste verkligen försöka hitta fler som vill modella, men än så länge får ni klara er med hundar och natur bilder :)

#bfjuli18 #gravid #v18

Gillar

Kommentarer