Hej igen!

Glömde skriva i förra inlägget att jag var på introduktionskurs för Hermods i onsdags kväll.. För er som inte vet så är Hermods ett företag som erbjuder kurser via komvux,, där jag kommer läsa upp Naturkunskap 2 mded start den 14 mars. Kursen är på distans vilket känns superskönt, och funderar just nu på att lägga om den på 50 % istället för 100 för att få ett lite mer chill tempo.

Igår så hade jag en relativt effektiv dag, gjorde müsli,citrondryck och äppelkaka som jag ska bjuda mamma på när hon hälsar på idag. Efter det så åkte jag till stan för att träffa Kajsa a.k.a. MataRen 1, köpa vekgarn för att gjuta ljus och lämna in mina T-shirts på Wayne's Coffee som jag sa upp mig ifrån för några dagar sedan. Har tidigare jobbat mycket på Wayne's och trivts, men valt att dra ner på det ju mer jag jobbat på Sandys. Den sista två månaderna har jag bara jobbat varannan helg hos dem, och med sjukskrivningen på det kändes det som att jag bara skulle tappa för mycket av att jobba så sällan och bestämde mig istället för att sluta helt. Tror att det i längden ger bättre resultat att lägga 100 % på ett jobb istället för 90-10 på två olika. Önskar dock Wayne's alla lycka, då det jobbar fantastiska människor där, och hoppas och tror att de önskar mig det samma på Sandys <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni har säkert alla varit med om den klassiska situationen jag nu ska berätta om. Man sitter med datorn i knät och har jobbat med allt ifrån ett personligt brev, en uppsats eller som i det här fallet- ett blogginlägg. Igår hade jag skrivit ihop ett långt inlägg som en fortsättning på var ifrån jag kommer, och hade tänkt berätta en om min resa från landsbygden i Tärnsjö tills mitt faktiska boende i centrala Uppsala. Sagt och gjort satt jag där och finslipade lite och skulle bara lägga in några bilder via appen för att sedan publicera allt. Men upptäcker, istället med stor förvåning, att mina bilder har ERSATT min text och att den inte går att få tillbaka genom tillbaka-knappen. Blev enormt besviken kan jag lova er.

Så nu tänker jag sitta och sura med en stor kopp te och kanske en bit mörk choklad,, till The expendables som Erik absolut MÅSTE se. Men men, kanske kan den ger lite uppfriskande variation mot min envisa repetition av Disney-filmer!

Slänger iallafall upp de envisa bilderna som förstörde mitt inlägg, så får ni avgöra om de var värda det. Mitt svar är iallafall NEJ....

De första två bilderna visar min garderobsorganisering- helt underbart när man är lite autistisk som jag tenderar att vara. Färgkoordinerat och hoprullat för optimalt med plats!

Den sista bilden föreställer mitt supergoda chiaknäcke med recept från 56kilo, kan verkligen varmt rekommendera det :)

Hoppas ni har en fortsatt mysig kväll, så ska vi se om jag kan komma överens med appen i mitt nästa inlägg,

På återseende,

/ E

Likes

Comments

Hej allihopa!

Eftersom att det här blir mitt allra första blogginlägg tänkte jag börja med att berätta lite om mig själv, så ni vet vem ni har att göra med.

Jag tänkte börja med varifrån jag kommer, vilket är den lilla byn Tärnsjö cirka 6 mil norr om Uppsala. Utifrån min egen erfarenhet så vet inte allt för många vart det ligger, men oroa er inte, här är ett litet knep: Kör norrut på 272:an från Uppsala. När du kommer till en liten by kallad Harbo vevar du ner sidorutorna. Ju längre du fortsätter på vägen kommer du känna en sur/salt doft vars ursprung ännu är okänt., men oroa dig inte, den är en utmärkt vägvisare. När du kört förbi en skola kommer du märka att doftspåret drar åt höger- våga följa det, du är nästan framme. Väl framme kommer du inse vad lukten du så envist följt kommer ifrån- Östervålas hockeykillar med sina tillhörande suspensoarer såklart! Om du har tur kanske du möter denna svettiga hjord av brölande killar med backslick, men om inte så kan du ta en fortsätta en sväng över skogen så har du min kära hemby 1,5 mil bort, haha!

Hoppas ni kan ta min dåliga humor, och att ni vill fortsätta läsa mer om mig.

På återseende

/ E

Likes

Comments