Underbart dygn spenderat med närmsta familjen och älsklingen i Yngsjö, Åhus. Skönt att bara kunna koppla av och bara vara, låta dagen komma och gå som den vill. 

Bästa dagarna på länge, älskar er alla 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det 9 månader sedan vi blev tillsammans mer än 1 år sedan vi träffades. Vill egentligen bara säga att jag älskar denna killen sjukt mycket och att han är allt för mig; familj, bror, vän och pojkvän. Min ängel.
Likes

Comments

Kommer lägga upp bilder från träningslägret i ett separat inlägg. Underbar vecka, men skönt och va hemma!


Likes

Comments

Flytt, packning och städning. Känns som det blivit en rutin de senaste dagarna haha. Men nu är man då äntligen på plats ute i vårt nya radhus i ödåkra, och jag kan säga att jag faktiskt trivs bättre än vad jag trodde. Ingen av mina vänner bor här ute, och inte heller min underbara pojkvän, men det gör mina morföräldrar, min moster och mina kusiner. Att spendera mer tid med dem pga att vi flyttar närmre dem är något jag längtar efter'
Dock har alla saker en negativ sida också, men jag vill tro att förändringar tar med sig nya bra saker- tillochmed bättre än du kanske hade det innan. Därför tycker jag om att tänka på att avståndet från vänner, samt pojkvännen kommer göra att vi bara kommer träffas ännu mer pga saknaden- vilket då också leder till ännu närmre kontakt!
Överlag är jag alltså nöjd med flytten, och det ska bli skönt att få en nystart någon annanstans. Ut med det gamla, in med det nya, och behåll det som var bra- men gör det ännu bättre!

Idag är vi tacksamma för den underbara familj och släkt vi har som hjälpte oss med flytten, och att de alltid finns där och ställer upp. Samt de underbara vänner och min underbara Ahmed som bara gör mina dagar till de bästa någonsin. Kärlek till
er.

Likes

Comments

Grattis Jessica på din dag, hoppas du har en riktigt mysig kväll med din käraste medan vi passar barnen! Älskar dig

Egenproducerad tavla och inpackning
Likes

Comments