Inredning/Mode

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Resor/Äventyr

Det är då 12 dagar kvar tills jag och bästi sitter på planet ner till gran canaria vi blir borta en vecka. Vi åker den 3 augusti och kommer hem 10 augusti, ska bli så skönt med semester med bästi. Min kusin och hans polare ska ner till samma ställe så vi kommer hänga en hel del med dom där nere också så ser kommer bli Grymt. Men vet ni? Jag har sån jävla ångest över flygresan.. Mår dåligt utav det alltså.. Jag själv vet att det kommer gå bra men samtidigt är jag livrädd.. Har ni några tips på hur man kan försöka få bort sin rädsla och ångesten över flygresan? Släng ut massa tips!

Nog om det, vi kommer bo i bungalow i maspalomas så det kommer bli grymt. Dock vet jag inte alls hur de kommer se ut med bloggningen, men jag ska självklart försöka lägga ut lite bilder här också och upptatera er så mycket det går när jag har internet och så, annars får ni bara en bom med bilder och inlägg när jag är hemma igen det funkar ju de också! Här kommer lite små bilder på där vi kommer bo!

Likes

Comments

De dagliga

​Eftersom jag är ny och ni känner inte riktigt mig så tänkte jag dela med mig lite av mig själv så ni får en egen bild av mig samt ni får veta lite mer om mig och vem ni läser om, det kanske är en liten fördel för er läsare!

Mitt namn är då Emelie och jag är 21 år bor utanför Uppsala hos min föräldrar fortfarande men försöker hitta eget men ska ju ha den perfekta lägenheten också så där har vi ett litet problem haha.. Annars jobbar jag och nu bloggar på fritiden förutom bloggen på fritiden så hänger ja mest dels med vänner och så ( samt ska försöka komma igång med träningen ) också hörde ni ska försöka, det blir alltså upp till bevis de där!

Men typ sådär mycket finns det om mig liksom kul va? nä inte så, mitt liv är inte perfekt nånstans och det vill ja bara påpeka på en gång, många har kommenterat  förut att mitt liv är perfekt och så men jag kan redan nu med handen på hjärtat säga att nej det är det inte, jag kämpar dagligen med min oro/ångest varje dag, vissa dagar är bättre än andra och vissa dagar är ett rent helvete. Vill ni veta mer om de så kommentera bara en kommentar så kan jag försöka ta det i ett separat inlägg. Jag vill att ni ska veta detta nu så ni inte kommenterar i framtiden "åh vad ditt liv är perfekt" kom ihåg då detta inlägg tänkt då tjejen bakom kameran för alla bilder hur hon dagligen kämpar med sin oro/ångest. Jag vill bara att ni ska ha det i bakhuvudet och jag hatar lite ordet perfekt för finns ingen människa som är det! 

Ja som sagt lite om mig inte så jätte intressant faktiskt om jag vara ärlig, men vill ni att jag ska skriva om min oro/ångest så får ni jätte gärna kommentera så ska jag försöka formulera mig i denna situation jag sitter i mitt liv just nu så bra som möjligt i ett inlägg!

Likes

Comments

Foto

Min dator ville inte sammarbeta idag så fick ta bilder från pappa så får jag försök lägga ut dom andra sen när jag får igång min dator igen!

Likes

Comments

De dagliga

Hej kära ni,

Igår hade jag inte mycket att skriva om, men jag hade så fruktansvärt ont i huvudet så jag sov i stort sett hela dagen efter jobbet..

Idag så jobbade jag och sedan vid 2 var jag och familjen på ett älgpark där man får åka in med en liten traktor och sitta på bänkar på ett släp bakom och åka in bland älgarna, det var riktigt häftigt inte varje dag man säger har klappat en älg till exempel.. Tog massa bilder så tänkte att jag skulle slänga upp en del bilder imorgon så ni själva får njuta lite av bilderna :) och efter de åt vi mat och köpte godis. Så just nu ligger jag i sängen och käkar godis och försöker hålla mig vaken till 21 men känner jag mig bra så somnar jag om 20 minuter typ haha..
Hur har eran dag varit? Har ni gjort något spännande idag? Eller ska ni kanske göra något spännande?

Likes

Comments

De dagliga

Hur många är de av er läsare är det som spelar det nya spelet Pokémon? Själv nördar jag och min bror de för fullt och får världens motion vilket bara är ett stort plus i kanten att man kan spela spel samtidigt som man får motion, hur nice är inte de?

Men det är lite roligt att se hur små barn till vuxna går runt här i byn där jag bor med Pokémon och spelar för fullt, har nog aldrig sett ungdomar ute så mycket som nu haha.. Vad tycker ni om spelet?

Likes

Comments

De dagliga

​Nu är jag tillbaka igen ytterligare.. Ja vad ska man säga man drar sig inte ifrån detta utan man dra sig tillbaka till bloggandet som vanligt och med andra ord jag får skriva av mig, dela med mig av mina saker, vilket jag tycker ska bli riktigt roligt.

Jag är inte ny här på denna bloggportal utan har använt mig utav denna tidigare, vissa känner igen mig och vissa inte, men de ska bli kul att lära känna er och även få dela med mig en hel del av mitt liv, tips, idéer och annat smått och gott och hoppas ni kommer tycka de är kul att läsa och framförallt inspirerande, så nu kör vi ;)

Likes

Comments