Header

Ligger i min säng i en lägenhet i Torsby och skriver ett inlägg om ingenting egentligen men det är iallafall något. Dagen har väl varit ganska så lugn ändå. Började med att åka till stallet åh koppla bort allting och bara leva i nuet liksom och tog en lång skritt tur med den ena havremoppen, och resten av dagen har jag inte gjort någonting i stort sett. Städat mitt rum och kollat på Greys Anatomy är väl typ den enda.

Btw för er som vill va lite extra sociala skicka på Snapchat!
@meemlaan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit väldigt dålig uppdatering här men som jag skrev i mitt förra inlägg så kanske ni förstår varför men jag ska försöka att bli bättre..

Kl är 09:35 så det får bli mys framför tv:n med Flingan innan jag drar till stallet till mina två fyrbenta vänner!


Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft lusten eller orken.

Den senaste tiden har jag känt mig så konstig.. Panikångesten har blivit lite bättre än förut men jag känner av den hela tiden och det är så jobbigt. Man tappar lusten för allting och ont magen får jag också. För att det här ska sättas igång så krävs det så lite. Det räcker med att någon börjar skrika eller blir arg på mig, när jag tvingas att välja mellan saker m.m. Nu tycker ni säkert men hon måste väl kunna ta motgångar och konflikter hon är ju 18 år, men det är just det som jag inte kan och det låter dumt det vet jag. Jag har blivit starkare och mer självsäker i mig själv och visst det hjälper väl till viss del. Jag önskar inget hellre än att det här ska försvinna för det är ett helvete att leva med. Stallet har blivit det stället som jag vill till när det blir såhär för det är det lugnt och man är hela tiden sysselsatt och då fokuserar du på vad du ska göra där. Likes

Comments

Igår så fick jag äntligen åka till stallet till dom två underbaraste pållarna. Jag har ju inte varit där på två veckor för jag har ju varit sjuk så det var så härligt att rida ut i snön.
Likes

Comments

Idag fyller bästa Hanna 17 år! GRATTIS piga och hoppas att det varit en toppen dag!
Du är min andra halva! Älskar dig!


Likes

Comments

Jag har ärligt talat inte läst så många bäcker men den bästa bok av dom få stycken som jag läst är varför gråter inte Emma? Det är en bok som handlar om den där hemska händelsen som hände i Arboga för några år sedan. Den är sorglig men den är väldigt bra skriven.

Likes

Comments

Prov imorgon i historia. Så ikväll bär det ner till Hanna så ska vi sitta och plugga tsm.


Likes

Comments

Nu har det blivit dålig bloggning igen men det har varit så mycket just nu så jag har inte hunnit och inte nog med det så är jag fortfarande sjuk, jobbigt värre och det är så jobbigt när det sätter sig på mina leder, jag kan inte öppna en flaska ens när det gör såhär ont. Jaja jag har iallafall tillbringat min dag i skolan, varit ute på torsby med mamma en sväng åh när jag kom hem så somna jag sedan var jag ner till Hanna en sväng och då var det meningen att vi skulle vara duktiga och plugga men det blev faktisk mest prat o skratt men vi hade nog inte väntat oss något annat.

Likes

Comments