Hej!
Jag som skrev att jag var tillbaka - vilken lögn.
Men! Jag är tillbaka i Sverige (sen 2 månader tillbaka!) och wow vad saker som har hänt.
-Jag har lyckats få 2 jobb (1 som jag sagt upp mig på) och ett som jag älskar. Det har tyvärr inget med film att göra med har det så bra ändå.
-Jag har blivit blond!
-Jag har bott tillfälligt hos Malin.
-Jag har flyttat till ett rum i Lundby.
-Förlåtit en människa som nu står mig nära.
-Fortfarande inte lärt mig laga mat.
Lite av det som hänt.

Kalle fyllde 22 för någon dag sedan, så nu sitter jag i bilen med hans farföräldrar som var så snälla och hämtade upp mig, vi ska nämligen på lite partaj där. Men känner jag mig själv rätt stannar jag nog inte så länge då jag har lite andra planer för ikväll och imorgon!

Jag ville mest uppdatera er lite och vem vet- jag kanske dyker upp snart här igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, long time no see. Jag vet.
Jag har varit otroligt lat när det gäller bloggandet, saker och ting har gått före helt enkelt.

Men för att uppdatera er om vad som händer i mitt liv så redigerar jag mesta dels. Min film är inspelad och klar, tyvärr hade jag en värdelös skådespelare (ungen som skulle spela huvudrollen) så det ser inte jättebra ut, men jag får göra vad jag kan helt enkelt. För ca 2,5 vecka sedan fick jag beskedet att min mamma skall komma till Australien, hon skall alltså vara med på min avslutning. Allt är bokat och klart och jag längtar så.
Det var planen iallafall tills vi fick beskedet för tre dagar sedan att min mamma har en tumör som växer på insidan låret. Hon skall på magnetröntgen på tisdag och kolla vad för typ av tumör det är, det vill säga- God eller ond. Jag hoppas och ber till någon gud (Jag är ju ej kristen men ni fattar poängen) att det bara är att skära bort skiten och sen är det bra med det. Men tyvärr finns chansen att cancern har spridit sig i kroppen och att hon måste börja med chemo. Men som sagt, jag ber och håller alla tummar och tår att hon blir okej.

______________

Nu skall jag fortsätta redigera så jag kan kolla lite serier sen, ni får ha det fint så hörs vi snart. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Jag sitter nu i skolan och gör inte mycket alls. 
Jag och Kalle längtar hem väldigt mycket just nu. Allt vi vill är att komma hem. 

Jag vill hem och försöka komma in på svt eller tv4 och jobba där, något som har med tv eller film att göra helt enkelt.
Men mest av allt, vill jag påbörja min, Malin och Nannas "bucketlist". Alla saker vi har planerat är underbart och jag längtar helt enkelt. 


Har inte så mycket mer att säga, fullt upp i skolan så nu skall jag återgå!

Likes

Comments

Här i Australien har man hattar istället för michelline stjärnor.
Så idag var vi på en 2 hattig resturang (man kan max få 3 hattar).
Och WOW. Jag är imponerad. Tack Lucio's och Kalle!

Likes

Comments

HEJ PÅ ER!
Jag har varit borta ett tag nu, försökt få ordning på mitt liv. Allting har varit oerhört komplicerat och jag har tryckt ner mig själv lite för mycket vissa gånger.
Jag är inte riktigt frisk än (från elaka tankar) men snart så.
Så va händer?
Skolan rullar på. Haft svårt att bestämma mig för vad jag skall göra för slutarbete. Men nu, efter mycket tårar o svett, har jag bestämt mig. (Mer om det senare).
Vi har varit här i 8 månader nu, tiden går så fort, men långsamt. Vill att den ska gå snabbare!

Kalle jobbar på, jag är så sjukt imponerad av honom. Vi ses inte ofta, men somnar alltid tillsammans. Så ja är glad över den tid vi har tillsammans! Och på tal om kalle jobbade han igår på "italian wine and food festival".
Jag åkte dit en snabbis och kollade, men det var så fruktansvärt kallt att ja åkte hem efter nån timma. Men wow vad god mat och goda ostar jag åt! Samt gott vin!

Uppdaterar er inom kort igen. Puss o kram

Likes

Comments

Hej på er, nu sitter jag på tåget hem. Jag har haft introduktions dag på skolan ang. Vår nya termin.
Och alltså, alla känslor kom över mig på en och samma gång. Jag känner mig starkast i världen men räddaste av alla.
Att se hur folk sitter med varandra medans jag sitter ensam i ett hörn livrädd för vad som komma skall.
Jag har lagt all min tid dessa 21 år på att älska och drömma om att skapa film, men nu så vill jag inget annat än att åka hem.
Att sitta ensam, att veta att ingen vill jobba med mig är inget jag kan inbilla mig och jag måste skriva om det, jag måste få berätta det. För det är så viktigt för alla er där ute att veta att det inte är påhittat, det handlar inte om att jag inte försöker eller kämpar för lite.

Jag lämnar in mina uppgifter först av alla, jag har alltid en ide om vad som kan skapas eller göras till film.
Jag kämpar för att folk ska prata med mig under dagen eller ens orka.
Och jag tänker fortsätta skriva om hur rädd jag är, hur mycket min psykiska ohälsa gör illa mig och om hur allt är på riktigt.

Men, jag är starkast i världen. För jag är här, jag kämpar, jag kommer på nya ideér, jag pratar med folk, jag går ut på stan, jag tog mig hit och jag lever. Och detta skall jag visa i min film, den sista filmen som jag skall göra ocj regissera skall vara om sanningen; hur det är att leva med psykisk ohälsa, men den ska vara så vacker som möjligt. 

Missförstå mig inte; Jag är otroligt lycklig. Att ha denna chansen är så fantastiskt och jag kämpar för att göra det bästa av det. Allt är inte elände och tråkigt och sorligt. Jag har riktigt bra dagar där jag känner mig som världens coolaste och som att ingen/inget ens kan trycka ner mig. Jag har de dagarna 6 av 7, men när jag väl mår dåligt tänker jag säga det, för det är lika viktigt.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag äntligen lite semester från skolan, och jag har alltså tre veckor helt för mig själv. Tyvärr jobbar Kalle mestadels av tiden jag är ledig. Självklart är det ganska tråkigt men samtidigt ger det mig väldigt mycket tid att skriva men också bara vara för mig själv och tänka. Den senaste tiden i skolan har varit fruktansvärt jobbig. Jag vann så klart inget pris på festivalen, som sagt inget jag hade räknat med. Men det blev ändå en slags sorglig känsla när dom sa de olika namnen och mitt namn inte var med där. Men återigen jag är så stolt över att ha fått nomineringarna.

Jag fasar över att gå tillbaka till skolan, för jag vet att de jag går i samma klass med inte kommer att vilja jobba med mig. Det har de gjort väldigt klart för mig i ett sätt jag inte kan förklara för er.
Det är ofta jag funderar på om detta verkligen var rätt val, och det är många gånger jag tänker på om det är lika bra att jag kanske vänder och åker hem. För att visst får jag ett diplom skolan, men personer hemma behöver mig mer där, än vad jag behöver ha mig själv här. Det är bara mindre än sex månader kvar nu, självklart ska jag hålla ut orka. Men det är svårt att se folk där hemma har det jobbigt och jag sitter här och försöker skapa en karriär i någonting som aldrig kommer bli.
För det är någonting jag har insett det senaste, det här är någonting jag gör det för att jag varit en dröm. Men det kommer också vara en dröm, jag har insett att drömmen om att komma till Hollywood existerar inte mer än i drömmarna. Jag är inte så bra som jag tror att jag är, för när jag såg alla människorn gå ut på scen där under festivalen så var det en och samma människor som gick upp på scen, alltså fyra människor gick om och om igen upp på scenen.
Och av alla de som satt där i stolarna så är det ungefär bara fyra som kommer lyckas. Och jag är inte en av dom. Men det är som sagt nånting jag måste förstå och acceptera. Men jag blir nog lycklig ändå ska vi se. För livet är fint, men måste bara hitta det fina och skapa det med fina människor. Och de väntar där hemma på mig.
Och en av dem är här med mig.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har så roliga nyheter att berätta för er;
Jag har blivit nominerad till ett pris i skolan, "för bästa smink och hår" under filmproduktionen "out of my mind". Och alltså, PAUS. Jag är så himla glad! Jag vet att jag inte kommer vinna så jag tar det som ett första pris att jag ens blivit nominerad, för hur coolt är detta?!
Det kom som en chock när jag såg detta, så tack till folk som röstade på mig för att bli nominerad.
Jag måste sluta tänka så dåligt om mig själv, jag kan ju!

Nu är jag påväg till stan, ska kolla efter en klänning att ha på mig till "award night". Älskar att bara gå runt att kolla, så himla mysigt.
Sydney har ju verkligen de bästa affärerna till det, och bra cafeér.

Annars så händer det inte så mycket, Kalle jobbar på och jag får lov idag. Vilket är skönt men har samtidigt så mycket att göra. Jag ska skriva på mitt manus inför min "thesis". Vilket känns svårt att ens komma på en ide. Vi får se hur det går.

Nåväl, ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments