ANTREKK

Hei og god ettermiddag!

Herregud, den her uka har gått så fort. Som dere ser måtte det bli et mobilbilde i dag, hadde rett og slett ikke tid til noe annet. De siste dagene har vært så sinnssykt travle på skolen, og jeg har ikke vært hjem før halv 5 noen av dagene. Da har det egentlig bare vært å sette igjen saker, skifte klær og sykle rett på jobb. Vi har en gruppeinnlevering som tar mye av fritiden min akkurat nå, så gleder meg til vi skal levere neste fredag.

Nå har jeg akkurat kommet meg på jobb og skal til å ta første vaskerunde. Imorgen har vi ukas eneste korte dag, så imorgen skal jeg få til et bilde av antrekket mitt. Syns det er så kjedelig å blogge uten nye bilder, derfor jeg heller lar det være da. Men så må jeg prioritere skolen en perioden nå, så jeg prøver så godt som mulig å balansere skole og jobb - men det er utfordrendes.

Håper dere har hatt en fin dag, så snakkes vi imorgen <3

Likes

Comments

UKEN SOM GIKK

UKENS BESTE

Fri fra skolen både mandag, torsdag og fredag, hehe! Er så godt å være hjemme, uansett om jeg som regel har noen gjøremål. Bare det å kunne slappe av i sofaen mellom baking, vasking og lesing er helt fantastisk! Ellers så vil jeg si ukens beste var at jeg endelig fikk polert bilen min. Akseth Auto for the win, hun ble jo så fin! Og en annen ting, musikk på skolen! Det tror jeg må være ukens høydepunkt faktisk!

UKENS INNKJØP

Har ikke kjøpt så mye den her uken? Pengene den her uken har mest gått til mat for å være helt ærlig. Og så har jeg bestilt dyyyyr bursdagsgave til kjæresten, så der for nesten hele månedens budsjett hehe. Men jeg tror han blir skikkelig glad, og kanskje litt overrasket. Han har bursdag i oktober, så vil ikke fortelle for mye her heller enda. Han fortjener det beste <3

AKKURAT NÅ

Har jeg nettopp kommet fra badekaret. All in i dag men både hår-kur og ansiktsmaske. Er det forresten bare jeg som elsker å ligge på telefonen i badekaret? Jeg spiller sånne teite spill og ligger i badekaret sikkert en time i hvert fall annenhver dag. Det er kanskje den beste avslappingen jeg vet om. Nå står noen episoder av White Collar på planen før det blir natta her i huset. Klokka ringer som vanlig 05.50 i morgen så da man legge seg i tid.


UKENS TIPS

Blivakker har høstsalg med 20-70% på masse spennende varer! Se salget HER.


UKENS TANKE

Hvordan blir man en nei-sier for sin egen helses skyld? Hvordan lar man være å tenke på arbeidsplassens beste, og alle ekstra penger du kan tjene? Det diskuterte jeg i et innlegg om mandagen. Les innlegget her.


UKENS ANTREKK

Likes

Comments

SKJØNNHET

Hekta på lilla! I dag har jeg brukt min nye favoritt-palett Mauve Me fra Viva La Diva. Fargene jeg brukt heter "Love", "Burn" og "Sparkle". Håper dere får en fin søndag, så kommer jeg tilbake med ukas antrekk og uken som gikk senere i dag.

Likes

Comments

ANTREKK

If i use those sunglasses, and look a little grumpy, mabye someone thinks i'm famous?


Hei! Fredag morgen og jeg har fri helt til 17.30 i kveld, såååå fantastisk! Så her ser jeg ut i dag, og jeg er så glad at jeg fant disse buksene lengst inn i garderoben. Kjøpte dem på salg nå i sommeren, men har helt glemt at dem eksisterer frem til i dag. I dag har jeg som jeg sa fri, og dagen i dag skal jeg ikke bruke til så mye annet enn å ligge på sofaen, rydde litt og spise middag sammen med kjæresten før jeg drar på jobb. Må kanskje lese litt også, det begynner å nærme seg eksamen og da er det greit å ligge i forkant. Ønsker dere en fin fredag <3

Likes

Comments

HVERDAG, LITT AV ALT

I dag har jeg som tidligere nevnt vært å hentet dama mi som vært på polering. Helt klart verdt det, hun vært jo som ny! Akseth Auto har gjort en fantastisk jobb, og for en service! Er dere i Namdalen anbefaler jeg å ta turen innom, mye produkter og en fantastisk flink eier som vet hva han holder på med. I tillegg er det gode priser. I tillegg til polering driver han med lakkering, bilskade og som jeg sa har de et stort utvalg av pleieprodukter. Er storfornøyd!

Likes

Comments

HVERDAG

Hei og god ettermiddag! I dag har jeg hatt fri, og sov helt til klokken 10. Godt! Etter jobben i går hadde jeg så mye energi at jeg gikk ned i speilsalen og kjørte en time afro power dance helt alene. Det resulterer i såre muskler og ubeskrivelig smerte i ryggen i dag. Afro power dance trener jeg uten sko, og bruker muskler jeg ikke bruker så mye til vanlig, så det er helt normalt å få ryggsmerter den første perioden. Men vurderer sterkt å kjøre et pass i dag også, jeg har helt glemt hvor artig jeg faktisk syns det er. I tillegg er det god trening, både for styrke og utholdenhet. Det jeg liker godt er at det er stor variasjon i øvelsene, og musikken inspirerer deg til å arbeide enda hardere. Thumbs up!

I dag har jeg mest vært hjemme - vært å handlet, laget rundstykker, suppe og brownies (var jo faktisk på trening igår jo). Til lunsj ble det en god kyllingsalat og suppen sparer jeg til i kveld. Laget mye, så har sikkert i flere dager! Kunne godt fjernet pølsebitene for min del, men kjæresten er glad i dem. Så som regel er det han som spiser dem, og jeg tar kun grønnsaker.

Han er selvfølgelig hakk i hælene mine hele tiden, og følger med på alt som skjer. Min godeste Leifert <3 I tillegg har jeg vært å hentet bilen fra polering, og for et resultat! Har tatt noen bilder som jeg tenkte dele med meg senere. Nå sitter jeg på jobben og er ferdig med første vaskerunde.

Håper dere har hatt en fin dag? <3

Likes

Comments

ANTREKK

God onsdag til dere!

Halve uka har gått og jeg begynner å se lyset i tunnelen (les: helg). I dag har vi hatt musikk, noe som var sååå gøy! Herregud, jeg har koset meg i seks timer med forskjellig sanger, danser og samarbeid. Når vi startet på med dans/teater/musikk var jeg ganskje skeptisk, kanskje fordi jeg til vanlig er ganske forsiktig av meg, og liker ikke å ta så mye plass. Men jeg har virkelig fått et annet syn på de estetiske fagene, og føler jeg sitter igjen med utrulig mye personlig utvikling.

Nå sitter jeg på jobben og har nettopp gjort ferdig første vaskerunde. Nå venter 3 kapitler utviklingspsykologi på meg, oh happy day. Forelesningen i morgen ble utsatt, så tenkte jeg skal bruke tiden fornuftig å faktisk forberede meg som til en vanlig forelesning, i tilfelle det ikke blir noen forelesning i det temaet. Vi har ganske presset skjema siden før, så jeg vet ikke helt hvor de har tenkt å sette inn dette emne, så tenker det er like bra å lese det ferdig men en gang.

Den her uka har jeg brukt litt mindre sminke, og det er egentlig litt uvanlig for å være meg. Eyeliner og maskara er mine beste venner siden mange år tilbake, men vi har tatt en pause fra hverandre denne uka. Jeg har sett så mye fine damer uten øyesminke i det siste og tenkt at sånn kan jeg jo ikke gå. Men jeg tror det er en trenings-sak, og det er det jeg holder på med nå. Trener på å like ansiktet mitt uten masse kliss, hehe. Bruker fortsatt litt farge til øyebrynene og foundation da, babysteps hehe. Håper dere har hatt en fin dag, vi snakkes i morgen <3

Likes

Comments