INTERIØR

Altså, er ikke disse bildene helt fantastisk? Som dere ser har jeg veldig lyst at mitt neste hjem skal være hvitt, lyst og luftig med nordisk design - svart, grønn og tre. Åh jeg gleder meg så til den dagen vi skal bygge hus!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen! Sto opp for en time siden, så har hatt god tid, pussen går ikke før om en halvtime. Idag har jeg kort-dag med forelesning, så helgen min starter allerede klokken 2. Ønsker dere en fin fredag, så snakkes vi ikveld! <3

Likes

Comments

Hei! Long time no see. Har hatt så sinnsykt mye å gjøre i det siste, med masse skole, jobb og forberedelser for eksamen. Eksamen i medikamentregning er gjennomført og jeg tror faktisk det gikk veien, men har ikke fått svar enda. Coming up er eksamen i anatomi og fysiologi, så jeg jobber stenhardt med det om dagene. Skal prøve å oppdatere litt bedre fra nå, har litt bedre tid nå enn det jeg hatt tidligere. Håper dere har hatt en fin kveld så snakkes vi imorgen!

Likes

Comments

Da kjører jeg til en venninne for litt catching up. Ønsker dere en fin lørdagskveld <3

Likes

Comments

Eeeelsker toppen, cardigan der har jeg allerede i masse farger og den er helt perfekt til hverdags når du ikke vet hvordan du skal pimpe antrekket, katte-forkle hadde vært sykt kult, og ny badematte har kjæresten maset om forever. Vet ikke hva det er for feil på den vi har, men åpenbarlig er det ikke god nok.

Håper dere har fått en fin start på fredagen! <3

Likes

Comments

HVERDAG

God kveld! Da var jeg på plass på jobben igjen, som hver hverdag. Dagen idag har gått så fort, opp klokken 5.30 som vanlig, skolen startet 9 og var ferdig 12, medikamentregning til bussen gikk klokken 2, rett hjem til svigers for kjøttsuppe og siden rett på jobb.

Idag har vi hatt vår første time med mikrobiologi, veldig interessant men også komplisert og mange nye ord. Å lese anatomi og fysiologi er virkelig så å lære et nytt språk. Samtidig handler det faktisk om å ha disiplin nok til å anstrenge seg - lese masse, forberede seg til forelesningene å jobbe steinhardt for å skjønne ting.

Når jeg er ferdig på jobb idag tar jeg faktisk helg. Skal kun arbeide søndag, som vanlig. I tillegg reiser kjæresten til Levanger om lørdagen så da skal jeg utnytte tiden til litt venninne-tid, men også litt egen-tid. Nå når han er sykemeldt blir det ikke så mye av det for å si det sånn.. Så det skal bli godt å være litt alene, samtidig som jeg vet det blir godt å få han hjem om søndagen igjen!

Skal prøve å få til noen antrekk-bilder å løpet av helgen også.. Det er vanskelig å få til i en travel hverdag. Håper dere får en fin kveld så snakkes vi imorgen! <3

Likes

Comments

MOTE

1. her. 2. her. 3. her. 4. her. 5. her. 6. her.

Åh nå gleder jeg meg til sommer så man kan se ut som på bildene ovenfor! Håper noen jeg kjenner skal gifte seg i sommer så jeg får en god unnskyldning til å bestille noen av dem! Mine personlige favoritter må faktisk være nummer 1 og 6.

Likes

Comments

Ny skjorte_H&M

God kveld! Alt bra med dere? Her har det vært en slapp dag egentlig, våknet rundt 9 og slappet av med serier i sengen noen timer.. Etterpå har jeg og kjæresten fortsatt med vinduene, spist lunsj og chillet litt i sofaen. Har fått til litt skolearbeid også, men egentlig ikke så mye som jeg tenkt meg. Får ta igjen det imorgen! Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra jobb, skal få i meg litt mat og ta en rask dusj før vi tar kveld her i huset.. Vi snakkes imorgen!

Likes

Comments