HVERDAG

God kveld! Dagen idag har blitt brukt i byen, fått tak i bukser til skolen (sånne helsepersonell-bukser) i hvitt og blått, stativ til min kamera, hårfarge og litt forskjellige småting.. Fikk også hjem en selvutløser fra AliExpress, den har jeg ventet på lenge. Fungerer utrulig bra og kostet mindre enn halvparten av den billigste i Norge.

Kvelden har blitt brukt i sofaen sammen med et kilo smågodt (farlig når Europris har smågodt til 5,90...) og Sons of Anarchy. Kjæresten har jeg sendt på fest så jeg fikk litt alene-tid og han som litt for mye energi fikk bruke opp litt av den. Så nå er det jeg og katta i sofoen, koselig. Ønsker dere en fin kveld videre <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

HVERDAG
Old pics.

God kveld til dere! Da er jeg på plass på jobben som vanlig.. Dagen idag har jeg brukt til veldig lite fornuftig egentlig. Tok avgjørelsen når jeg våknet om å ta byen/shopping om fredagen istedet for, så jeg slapp å stresse hjem til jobb. Imorgen har jeg hele dagen fri så kan være der så lenge jeg ønsker. Idag har jeg ryddet og vasket hjemme, vært å handlet (kjøleskapet var relativt tomt for å si det sån...) og vasket klær. Har gjort noen ærender også.. Resten av tiden har jeg brukt på sofaen idag, er ganske sliten etter noen tøffe dager på skolen. Men nå er jeg uthvilt og gleder meg til shopping imorgen! Skal kjøre innom en venninne også, lenge siden jeg så hun... Gleder meg!

Håper dere har hatt en fin dag? <3

Likes

Comments

HVERDAG

Throw back thursday til mine dager som blondine! Eller, ikke helt blondine, men ombre.. Trivdes veldig godt i det egentlig, har alltid ønsket meg blondt hår men passer rett og slett ikke i det. Da vart det en kompromiss med frisøren min og hun ordnet en lysebrun og blond ombre. Grunnen til at jeg ikke har det lengre er fordi det var så mye vedlikehold med det og håret mitt vært nesten tyggis på slutten.. Men, artig å ha prøvd det og kanskje det blir igjen senere!

Likes

Comments

MOTE

1. Adidas / 2. Adidas Originals / 3. New Era / 4. Reebok

Begynner å bli relativt kaldt om dagene nå! På min wish list står litt mer "comfy" clothes, gjerne Adidas t-shirter, tøffe hvite sneakers, caps og store hettegensere. Godt å bare kunne dra på seg noe veldig komfortabelt noen dager og samtidig se litt sporty ut liksom!

Likes

Comments

HVERDAG

Snapper på svorsk, of course.

Hei! Må bare begynne med å beklager for dårlig oppdatering. All min våkne tid har gått til skole og jobb i det siste. Vi har veldig mye gruppeoppgaver akkurat hvilket gjør at jeg må være på skolen mye mer enn når jeg jobber med oppgaver individuelt. Heldigvis er jeg med verdens beste gruppa, så jeg klager ikke! Men ja, det går litt utover oppdateringen.

Ellers har det ikke skjedd så mye spennende, det pleier ikke å gjøre det når man bruker all tid på skole og jobb. Fikk tilbake andre oppgaven min idag med veldig mye positiv respons, så det gjør meg glad! I tillegg har vi fått levert inn en ganske stor oppgave i gruppa og det tror jeg var en lettelse for alle. Godt og endelig være ferdig liksom. Vi har tatt langhelg nå og dagen imorgen skal jeg bare bruke til å slappe av. Fredagen kjører jeg til byen og skal ordne noen ærender jeg tenkt på veldig lenge, men ikke hatt tid til. Blant annet helsepersonell-klær og kamerastativ. Hårfarge står også på lista, det er absolutt på tide med en liten oppfriskning.

Likes

Comments

MOTE

​Vil rekommandere verdens beste bh til dere! Livet mitt vært forandret etter jeg kjøpte min første Wonderbra. De sitter helt fantastisk og holder sakene på plass hele dagen, de er strapless (finnes med bånd også...) så du trenger ikke lenger å bekymre deg over tynne bånd på singlet eller kjole lengre. En helt nye verden av klær åpner seg for deg, just wait! Off shoulder-trenden? No problem anymore! I tillegg får jeg ikke like vondt i skulder, nakke og rygg på grunn av bånd. 

Rekommanderer dere å oppsøke nærmeste butikk får å prøve ut størrelse første gangen, siden går det å bestille på nett etterpå om man vil, Wonderbra finnes på f.eks. Nelly. De fleste vet at vi jenter ofte bruker for små størrelser i BH og det er mest sannsynlig sånn når det kommer til Wondebra.. Jeg trodde jeg vær en 80D... Men nei, jeg er en 70G! Enn at det går an å ta så feil. Ønsker virkelig at alle leserne mine tar seg en tur til nærmeste dyktige forhandler for å faktisk få hjelp, det er en utrulig forskjell å få på seg en BH i riktig størrelse!

Likes

Comments

SKJØNNHET

​Må for det første få uttrykke min skuffelse over Essies neglelakk! Igår for i stort sett alt, etter cirka 4, 5 dager... 12 dager in my ass. Kjøpte i hvert fall et neglelakk fra China Glaze igår i en skikkelig høst-farge så fikk bli det i stedet. Har lagt på 2 lag med Essies top coat ovenpå så nå får vi se om det fungerer noe bedre med 2 lag... Er i hvert dall utrulig fornøyd med fargen her! Det er kanskje litt mer beige i det enn det som vises på bildene. 

Likes

Comments

ANTREKK

​Her er genseren som fikk følge med hjem i stedet for strikket-genseren! Denne er litt lenger og tynnere. Den er utrulig god å ha på i tillegg! Til det ble det et par tights i skinn som vært bortglemt lengst inn i garderoben altfor lenge, men nå er de frem igjen! Dagen idag har bestått av en skolerelatert intervju med en fantastisk inspirerende sosionom og deretter litt oppgaveskriving. Har også pusset på CV'n min så jeg kan begynne å søke litt jobb relatert til utdanningen min. Er ikke helt ferdig med den men på god vei. 

Har dere hatt en fin dag? Snart helg, gleder meg!

Likes

Comments

ANTREKK

​Igår så jeg ut sånn her. Brukte nesten hele dagen i byen, først på sykehuset for kontroll av skulderen og derefter vært det shopping og lunsj med svigermor og min svigerinne, koselig! Vært noen innkjøp som jeg skal vise frem i senere innlegg. Den strikket-genseren fra H&M jeg snakket om i et tidligere innlegg vært returnert, jeg så rett og slett bare sinnssykt tykk ut i den så vært faktisk litt skuffet. Men fant selvfølgelig noen annen ting som fikk meg på bedre tanker!

Likes

Comments