Hej allesammans, om det nu ens är någon som läser denna högst ouppdaterade blogg. Varenda gång jag ser "Nattstad"-appen säger jag till mig själv:
" Emelia, bör
ja blogga!! "
Men nej, det blir inte så! Jag vill veeeekligen kunna blogga för att kunna ha något som man skrivit själv att titta tillbaka på om några år.. hade en blogg när jag gick i fyran tror jag & den finns fortfarande kvar, som jag har skrattat när jag läst igenom inläggen & återupplevt minnena som jag har skrivit om. Så nu tänkte jag att jag kan uppdatera lite då&då, ingen läser ändå denna bloggen (förutom dom 20 personerna som jag starkt misstänker är min släkt). Så hädanefter kommer jag till att uppdatera när jag har något att skriva om, eller bara har tråkigt helt enkelt.
Just nu sitter jag i min soffa i mitt varma vardagsrum & skypar med några kompisar. Mamma fyllde år idag så vi hade lite gäster, annars har jag inte gjort mer idag. Jag har typ hållt mig inomhus hela dagen, hatar verkligen värme.. Men nu inatt ska det åska & jag hatar åska också, så det kommer inte bli någon rolig natt för mig, lucky me..

Har inte så mycket mer att skriva, allt rullar på & snart är sommarlovet över, ser fram emot min nya skola & klass osv, men jag kommer sakna min gamla skola & klass också, tur att vi kan hålla kontakten med varandra ändå!

aja, ska hoppa in i duschen innan blixten slår ner nånstans.. puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

fick hoppa in som jordgubbsförsäljare idag, eftersom challeballe blev sjuk! så jag & viktoria har suttit på en sketen bänk i 6 h.. aja bra med sällskap iallafall! nu sitter vi här & ska grilla med hennes familj, så ja vi hörs senare! bjuder på två selfies hähä
Likes

Comments

hej på er, ni har ju missat ganska mycket i&med att jag inte har bloggat! har ju slutat nian & allt. Mycket tårar men ganska skönt ändå. Här nedanför kommer ni få bilder sen niornas middag, detta är då del 1 & snart kommer del 2, enjoy! :)


Likes

Comments

är helt utsliten nu efter 2 veckors sommarjobb på ett fritids, så kvällen kommer spenderas framför favvoserien supernatural & framför nya mobben såklart hähä, förbereder mig för en mysig kväll med vovven min & jag önskar er detsamma, puss


Likes

Comments

hej på er, tänkre börja blogga igen i&med att jag fått min nya mobil (!!!!!!), det vill säga har ingen spräckt mobil längre hähä
så jaaaa, börja kika in här lite då & då igen? ;)
puss, skriver sen!

- E


Likes

Comments

Var ute & tog lite bilder idag, dock bara med mobilkmeran men dom blev ganska fina ändå, enjoy & hoppas ni får en fin söndag

- E ♡


Likes

Comments

Hatar denna dagen. Hatar hatar hatar den.
För det första, nationella i engelska gick åt helvete, man hade inte nog med tid till det utan det blev bara hastigt. Sen har jag haft så fruktansvärt ont i magen hela dagen också + pms som fan. Sen skulle vi ha bad på idrotten & jag & två andra hade följe till simhallen på cykel. Precis när jag cyklade över ett gupp flyger mobilen ur jackfickan & hela skärmen spräcks. Var så himla ledsen men kunde ju inte visa det där så höll god min tills jag kom hem då allt brast. Hatar denna äckliga dagen. Hatar min mobil. Hatar äckliga cyklar. Hatar nationella. Hatar fucking allt.


Likes

Comments

Hej alla fina, haft en bra dag?
Vädret idag var helt underbaaaaart, njöt hela dagen. Idag är det söndag så det blev städning av rummet idag (skulle egentligen gjort det i fredags men sköt upp det tills idag som jag alltid gör), tråkigt men härligt att få det rent.
Satt riktigt länge ute i solen idag också & läste osv, tills Michaela kom & då stack vi & hade picknick vid ett ställe som heter guldpärlan, typ en strand. Asmysigt. Vi typ halvt badade eller ah, gick i till typ låren ;)
Myspys ändå, riktigt härligt.
Nu ska jag sova, ha det bra :)

- E


Likes

Comments


Likes

Comments

Ja nu är det kväll igen & jag ligger fortfarande kvar i min säng med sprängande huvudvärk, tur att jag har människor på skype som kan förgylla denna hemska kväll lite iallafall ♡


Likes

Comments