Möhippa, bröllop och ångest

Hej allihop!

Återigen har det gått alldeles för lång tid sen jag publicerade ett inlägg här. Anledningen är väl egentligen att jag inte haft någon energi eller motivation alls. Men nu har jag bestämt mig för att komma igång igen (vi får väl se hur länge det håller).

Ni som följer mig på instagram vet antagligen vid det här laget att jag var på bröllop förra helgen. Tänkte hur som helst dela med mig av lite bilder från förra helgen.

Onsdagen förra veckan åkte jag och min bonusmamma till Juniskär. Vi kom fram tid runt 8-tiden på kvällen och blev då serverade ett glas vin ute på brudparets fina altan.


På torsdagen åkte vi iväg på Dollarstore och Ikea för att inhandla lite saker till bröllopet. Efter det åkte vi iväg till Junibosand för möhippa då vi började med att äta på Salteriet.

Det var så himla god mat. Jag valde tapas såklart (vitlöksbröd, olika ostar, olika salamisorter, oliver, gurka och tomater).

Och tänk er att få sitta och äta till denna utsikt

Men det är ju inte alltid så bra på insidan som det ser ut på utsidan. Ångesten tog inte semester. Jag höll på att gå sönder inombords och ville egentligen bara fly. Men, jag lyckades hålla ångesten i schack som tur var.

Efter vi hade ätit åkte på tillbaka till Juniskär för att gå på spa. Jag spaade dock ingenting men jag var i alla fall med.

Utsikten på spaaet var också helt magisk

Såg också en andmamma med sina ungar. Så söta :)

Vi hade även fullt upp med att pumpa upp en stor jävla unicorn med en cykelpump som bruden då skulle bada med. Då hade vi riktigt kul!

På fredagen fixade jag brudens naglar samt fixade iordning i logen där festen skulle vara efter bröllopet.

På lördagen var det då dags för bröllopet. Hela förmiddagen var det fullt upp med smink och fix. När det väl var dags åkte vi till kyrkan i en rosa Cadillac

Hann dessvärre inte ta någon närmare bild på sminket tyvärr men ni får en bild på mina egna naglar istället :)

Nu får ni se lite fina bilder på det fina brudparet.

Sist men inte minst en bild på mig och min sambo ( och nej jag är inte på smällen, det är mitt bh-band som går runt magen som gör att det ser ut som att jag har en bulle i ugnen).

Hade förresten ett par snygga klackeskor på mig till en början. Fixade dock inte att ha de så länge så de åkte av direkt efter kyrkan (ber om ursäkt i förväg för mina bländande ben).

Gillar

Kommentarer

Rebecca
Rebecca,
wow vilket bröllop! hoppas ångesten inte spökade allt för mycket med dig. kramsporthalsa.se/bloggar/rebecca
Emeliewiktoria
Emeliewiktoria,
Ja, det var helt fantastiskt! Det gick faktiskt bättre än förväntat måste jag säga. 😊 Kram!nouw.com/emeliewiktoria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229