Ränder, blå denim och scarf - min bästa söndags- (och alla dagars) kostym. Sprang in den här grovstickade på Lindex häromdagen, så fin! Hoppas ni har haft en fin söndag och helg. Nu blir det film och Ipren-mys, har dragit på mig en rejäl förkylning.

_________________________________

Foto: Jimmy Andersson

Likes

Comments

Fredag och påväg till Vinci-lunch med bästis, som alltid sista dagen i veckan. I dagarna kommer jag föresten berätta en nyhet som jag längtat efter så stay tuned, är så inpsireraaaaad just nu!

Likes

Comments

​Hur fin är inte den här toppen från Zara?! Får be någon av mina Göteborgsbaserade vänner att ta sig en sväng förbi butiken, för hade gärna burit den under lördagens födelsedagsfest. 

______________________________________

Likes

Comments

Igår var det, som ni kanske sett, 20 års jubileum för allas vårt Hunkydory och visning av en magiskt fin AW16-kollektion! Stylingen stod fantastiska Lisa Lindqvister för och ha-begäret var stort! Högst på önskelistan: Den blå silkes-kostymen & bikerjackan i vitt.

​Bilder från ELLE.se

Likes

Comments

En gårdagens som jag hann knäppa i trapphuset på jobbet innan jag åkte hem! Älskar den här långa, ribbade klänningen som jag fyndade på en utförsäljning för ett tag sedan. Vill göra slitsar på alla tröj-ärmar nu!

Likes

Comments

Det är någonting med prickar just nu, det är ett så glatt och humörshöjande mönster! I sommar har jag det gärna på allt från accessoarer till klänningar, och den här nedan från Flynn Skye får gääääärna hänga i garderoben om ni frågar mig. 

Likes

Comments

Är så överladdad på att börja bygga upp min vår- och sommargarderob nu! Och toppen från Caroline Constas men framför allt ett par perfekt röda loafers från Gucci blir att överväga som en av vårens investeringar. 

_____________________________________

Likes

Comments

En helt oigenkännlig trötthet har den här veckan ägt min kropp. Har hänt mycket både på jobbet och i det privata, så kanske inte helt konstigt i och för sig. Med andra ord så kommer den här helgen helt perfekt! Och min hälft kommer även hem från Verbier imorgon så nu längtar jag extra mycket efter att få stänga ner datorn. Men innan vila & lugn står det ikväll Cocktail Party på schemat! Ha en fin fredag, så hörs vi på Instagram. 

____________________________________

Likes

Comments

​J.W. Andersons samarbete tillsammans med Net-a-Porter liksom sätter ord på hur jag vill gå klädd i vår. Och prislappen är ju vad den är så nu blir det spaning på något snällare alternativ! Håller ni inte med? Det är ju magiskt fint! 

____________________________________

Likes

Comments