Det här med bloggen har det verkligen blivit dåligt med..

Men lever gör jag. Bara att det är fullt upp och att stanna för att skriva ner det jag gjort har jag inte riktigt haft tid eller ro till att göra.

Vad händer just nu?

I livet just nu, har jag praktik. Min musikpraktik, vilket är väldigt kul och lärorikt! Utöver detta jobbar jag endel, nu i helgen blir det tredje i rad faktisk.. men bara bita i! Sen är jag ledig endel! Försöker hinna med träning, äta nyttigare och hela den biten. Vissa dagar går det bra andra mindre bra.

Idag var vi på skansen och kollade två olika bröllopslokaler, super fina! Mycket möjligt att vi kommer ha bröllopet där. Fick även denna tidning med inspiration inför, kul! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Bröllopsresan, är inbokad och betald!  Bali blir det i 17 dagar, (så 15 nätter) tar 18h enkel väg. Så vi kände att vila och komma ner i varv i 15 dagar kommer vara välbehövligt! 

Likes

Comments

För två helger sen, kom jag och Robert hem ifrån Göteborg, vi hade en helt underbar helg där!

Gud va jag älskar den staden, vi bodde på fado hotellet Vanilla och åt på favo restaurangen bord 27! Var även och kollade på mitt absolut favoritband, Bo kaspers orkester som har sin show på rondo i Götet! Så jäkla bra! 

Blir en vända dit snart igen hoppas jag (blir allafall i juli) då vi ska på Ed sheeran med Marcus, Amanda och Jonas! :-)


Likes

Comments

Hängt med fina Mina idag, var super länge sen vi sågs, så var underbart att träffa henne! Efter frukost/lunch på bakverket så gick vi upp till kyrkan/lokalen där jag och Robert gifter oss i sommar! Var kul att visa henne stället, hon ska ju sjunga där sen med! 

Likes

Comments

Jobbhelgen är över!

Idag hade jag ingen skola, vilket har varit väldigt skönt, när jag haft mycket i skolan hela förra veckan, samt jobb i helgen. Så idag vaknade jag vid 8.15 (hade ställt klockan). Gjorde frukost och skrev klart mina två uppgifter som ska in idag!

Även hunnit med träning och lite handling, så det har varit riktigt skönt! Nu ska jag äta lite mellanmål, sen blir det en lugn kväll med god middag! Robert ska iväg ikväll, så blir själv ikväll.

Sämst på att uppdatera så egentligen skulle jag behöva skriva en novell, men jag skippar det. Lägger upp lite bilder ifrån senaste tiden, förra helgen hade jag tjejhelg i linköping med Amanda och Julia, det var riktigt mysigt! Sov där 3 nätter, vi lagade grymt god mat, sov länge och var ute en kväll, riktigt härligt att hänga så intensivt!


Vann en tävling på jobbet, så fick komponera ihop min egna pizza! Riktigt mumsig om jag själv får säga! sålde tydligen riktigt bra med, så det var kul! 

Likes

Comments

​Haft en helg, med massa kul!

I fredags kom Moa till oss på kvällen, vi åt tacos och kollade idol, samt satt och prata massor, super mysigt!

Lördag/söndag har jag jobbat, Jobbade lördag dag 6-14, sen kom Robert och hämtade mig, vi åkte till innebandyhallen, han hade match. Två matcher körde han, vinst första förlust andra. Robert förädlar kom dit med så det var super mysigt att hänga med dem, efter matchen åkte vi förbi kyrkan/lokalen där vi ska vara när vi gifter oss. Iom. att Robert pappa är sjuk, kändes det extra viktigt att vi fick med han dit, så han förhoppningsvis kan få lite styrka utav att ha kommit dit och fått se lokalen och kyrkan så han orkar vara stark och orkar vara med! Efter vi varit där kom dem med oss hem och åt hemmagjord pizza här hemma. Senare kom Amanda och Marcus, vi åt godis spelade lite spel och hängde, super mys!

Dagen efter var det kalas hos Jessika, för där firades Wilma och Jessika ( förskott). Lilltjejen, fyllde 2år, hon blir så stor! Vi åt tårta där och så, sen var det mot jobb för att jobba 15-21!

Nu är det mera plugg som gäller, började dagen med en långpromenad (gick vilse...) menmen, senare ikväll blir det kör!


Likes

Comments