Hej på er! Som vanligt ber jag om ursäkt för detta frånvarande, jag ber om ursäkt för att jag inte prioriterar mitt bloggande så mycket som jag skulle vilja. Jag har inte mått så superbra och det har hänt en del privata saker som fått mig att inte prioriterat bloggen.

Jag vet inte när jag kommer att komma tillbaka till bloggandet på "heltid" men jag hoppas att det blir snart, för bloggen är det som jag vill ägna min lediga tid åt eftersom att den alltid ger mig en sådan lycka. Jag kommer att försöka tänka på mig själv just nu och se till att må bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Men det är väl bara att skaffa ett jobb?

Det är väl klart du inte får några pengar om du inte har ett jobb?

Sluta klaga och skaffa dig ett jobb, det finns faktiskt folk som har det värre!

Nu är det faktiskt så att alla måste jobba, du kan inte bara sitta hemma hela dagarna.

Snacka om att glida räkmacka, så himla bortskämd när du är 18 år och fortfarande får pengar av dina föräldrar..

Sitt inte där och vänta på att ett jobb ska komma till dig, du måste ju fatta att du måste jobba för att komma någon stans i livet?

Detta är saker jag fått höra av en hel del människor sedan jag hoppade av skolan på grund av mina psykiska problem och sjukdomar, trots att jag varje dag kämpar med att bli frisk är dessa meningar folk kan kasta i mitt ansikte väldigt ofta.

Likes

Comments

Nu sitter jag och min pojkvän i bilen på väg mot vår favoritrestaurang och ska ha en sjudundrandes myskväll!

Tidigare idag har vi inte gjort särskilt mycket mer än att jag tog en promenad med mina älskade voffsar ❤️

Ronja har på senare tid fått lite knäck i lurarna haha, hon är väldigt långsam på att reagera och lyssnar knappt längre utan bara viftar på svansen och strosar vidare trots att jag precis ropar ”kom hit!”, lite lydnadsträning står på schemat tills hon blir lika duktig som hon tidigare varit!

Och Clint det lilla energiknippet var nära att slita av mina händer ett antal gånger under promenaden eftersom han tycker det är så roligt att springa och busa med Ronja!
Efter cirka 20 minuter var jag tvungen att trussa ut i snön som räckte upp till magen eftersom han lyckades trassla in sig i ett träd 😅

Likes

Comments

Vissa dagar i mitt liv vill jag bara gå under, försvinna för gott och dö den mest plågsamma döden som finns. Dagen efter älskar jag livet, vill bli framgångsrik och kunna ha det så bra i livet som möjligt.

Cirka 5-15 gånger i månaden skiftar min sinnesstämning mellan dessa två totalt olika måenden, trots att de verkar vara raka motsatser så har dessa någonting gemensamt, de båda innebär ångest. Ångest över att jag inte kommer att lyckas, att jag inte kommer att komma dit jag vill, att mitt liv säkerligen är meningslöst.

Jag har dåliga och lite bättre perioder i mitt liv, men denna ångest nafsar mig ständigt i hälarna och det spelar ingen roll hur bra min dag är för ångesten är konstant.

Likes

Comments

Natten spenderade jag med min älskade bästavän, vi somnade vid klockan halv 6 och vaknade vid klockan 2 idag haha 😅

Vi har gjort det vi oftast gör, tagit det lugnt och legat i sängen och myst framför youtube och serie, vi har nyligen börjat att se om på 13 reasons why och har ni inte sett den tycker jag verkligen att ni ska göra det!

Resten av dagen kommer säkerligen att spenderas på samma sätt vilket känns skönt, inga måsten, ingen stress, bara en hel del kvalitetstid ❤️

Jag hoppas ni alla får en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Nu känner jag mest att det får vara nog, detta är inte hållbart och det är långt ifrån hälsosamt..

Det jag gör om dagarna är att kliva upp, äta, sitta vid datorn eller kolla på tv, äta och sedan gå och lägga mig. Vad f*n är detta för liv jag lever? Jag hade tyckt det varit mer okej om jag var runt 70 år, men nu är det så att jag är 18 år och har bestämt mig för att leva som en "normal" person i min ålder.

Jag klarar inte av att gå i skolan så det har jag gett upp för länge sedan, att skaffa ett "vanligt" är något jag just nu lagt på hyllan, hur ska jag ens kunna leva ett normalt liv??

Det som för tillfället tynger mig mest är hur mycket jag äter, och vad jag äter, för det är så långt ifrån hälsosamt det kan bli haha. Jag lever just nu på flingor och smörgåsar eftersom jag inte har orken till att göra något annat att äta. Jag dricker i princip bara kaffe om dagarna och jag rör på mig minimalt.

Min hy har sagt upp sig totalt, jag har ALDRIG haft en sådan kass hy som jag har just nu, och den blir bara värre för varje dag som går, och jag mår sämre för varje dag som går. Jag MÅSTE ta tag i mitt liv och det är NU!

Likes

Comments

Äntligen, för en gångs skull vakade jag på rätt sida av sägen! Jag vet inte om det beror på att mina mediciner hjälper mer eller om jag börjar gå in i en manisk period. I vilket fall mår jag bra för tillfället, känner att inget kan stoppa mig och att det inte finns något som kan få mig nere, dessutom känner jag att jag bara vill skriva och lägga all min vakna tid på bloggen! Haha med detta sagt tror jag att den maniska perioden låter mer troligt än att mina mediciner skulle ge sådan effekt under en natt 😂

Eftersom jag just nu är överdrivet glad och motiverad till det mesta kommer min dag säkerligen gå till att blogga, försöka hitta någonting jag skulle kunna tänka mig att jobba med samt försöka ta det lugnt och inte låta min mani bestämma helt och gå på tok för långt 😳

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments