Fyra snabba

Jag är alltid otroligt trött, kan sova hela dagen men ändå vara lika trött på kvällen, spelar inte heller någon roll om jag lägger mig tidigt eller sent, att gå upp på morgonen är värsta delen på dagen. Helst av allt vill jag bli väckt tidigt eller iallafall en stund innan klockan ringer för att kunna ligga kvar i sängen en stund innan jag går upp!

På senare tid har jag insett att jag mår som bäst när jag tränar regelbundet, utan träningen blir jag lätt på dåligt humör och jag har lättare för att bli irriterad. Därför försöker jag nu att sätta upp ett träningsschema att följa. Detta har lett till att jag även är mycket mer bekväm med min egen kropp än förut vilket känns så himla bra.

Jag har äntligen färgat mitt hår brunt och jag är såå nöjd! Länge funderat på att bli brunett men aldrig riktigt vågat ta steget att färja det med tanke på att det är svårt att få tillbaka det blonda ifall jag skulle ångra mig. Men nu är det gjort och jag är verkligen nöjd.

Det har snart gått halva tiden av mitt första år på gymnasiet och jag har många blandade känslor. Efter både dåliga och bra stunder blickar jag nu framåt och ser fram emot ett efterlängtat jullov!

Gillar

Kommentarer