En ny livsstil

All träning är bra träning

Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har mått såhär bra som jag gör nu. Sedan Mars detta året har jag börjat gymma och det är det bästa valet jag gjort i livet. Jag har tränat fram och tillbaka sedan jag var ungefär tretton år men jag har äntligen hittat min grej. Jag har genom åren lidit av både ångest och oro, men träningen har absolut varit en stor hjälp på vägen.

Jag trodde aldrig jag skulle komma igång med min träning, det blir ofta två veckor för att sedan hålla upp ett längre tag innan jag börjar igen. Jag har nu hållit igång med träningen i ungefär fem månader och jag mår bättre än jag någonsin gjort. Jag har inte bara hittat ett stort intresse utan fått en annan syn på träningen. När jag började gymma såg jag det endast som ett sätt att förlora vikt. Idag går jag till gymmet för att det gör mig glad, för att jag mår bra och för att jag tycker att det är så himla roligt. Jag tyckte att det var otroligt tråkigt att springa/ träna cardio, men styrketräning är så roligt.

Jag har inte bara fått en annan syn på träningen utan en så mycket bättre syn på mat. Idag äter jag mer än vad jag någonsin har gjort tror jag. Jag äter fler måltider och jag har bättre koll på vad jag faktiskt stoppar i mig. I början hade jag ingen aning om hur och vad jag skulle äta, trodde att det skulle vara så tråkigt att äta hälsosamt. Jag har nu insett att det är så mycket enklare än man faktiskt tror, hälsosam mat är faktiskt riktigt gott.

Jag har bara börjat min resa men jag planerar att fortsätta träna så länge jag tycker det är roligt och så länge jag känner att jag får något utav det. Känner mig mer bekväm med min kropp än jag gjorde för ett halv år sedan men mitt psykiska mående är det som påverkats mest.

Det gäller bara att hitta sin egen grej, all träning är bra träning!

Gillar