Familj

För ett tag sedan så beställde vi duschdörrar som skulle ersätta duschkabinen i vårt badrum. Vi har tre badrum, eller två med dusch och toalett och sen är det ett med bara toalett.
Ena dusch och toaletten är nere i källaren och dom andra två är på entréplanet. Men idag så kom pappa och rörmokaren och hjälpte oss att riva ut kabinen och dra om några rör för att sen sätta in duschdörrarna. Blev väldigt fräscht och snyggt. När vi rev ner kabinen så såg man all skit som samlats och dam ska vi inte bara tala om, varje gång jag har gjort rent den och tyckt att det känts rent och fräscht har varit så fel. Men nu är det andra ord! Nu är det verkligen rent när man städar! Haha.

Dagen började inte jätte bra, klockan ringde 05:15 och jag hör Bella som gå in till mig under natten att hon har det jobbigt. Jag sträcker ut handen och lägger den på hennes ben för att hon ska veta att jag är vaken och då känner jag hur varm hon är, FEBER!
Så upp och hämta termometern och den visar 39 grader... Jaha, det är bara att ge en Alvedon och få henne att somna om, vilket hon gjorde. Hon sov nästan en timme till innan hon kom ut och lade sig i soffan och myste.
Hon piggnade till under förmiddagen, men vid lunch så slog febern till igen och hon vände ut och in på magen. Så det var bara att börja om med Alvedon. Då lade hon sig i sägen igen och somnade och sov säkert ett par timmar.

Nu är hon lite piggare igen och kollar på tv. Men hon har ingen matlust och är fortfarande varm. Vi får väl se hur det är inatt och imorgon. Så klart får hon vara hemma imorgon, men hoppas det ger med sig snabbt.
Hon är inte snorig eller förkyld annars, bara rethosta som kilar i halsen säger hon och inget halsont. Så jag hoppas att det bara är febertoppar som spökar.

Ikväll ska vi bara mysa och njuta av att badrummet är klart. När rörmokaren var här passade han på att laga den andra toaletten vi har vid entrén, så nu behöver jag inte köpa ny inredning utan bara måla och snygga upp där när känslan faller på :)
Dock så måste jag bli klar med källaren först så pappa kan komma och hjälpa mig att lägga in det nya golvet, sen ska det målas som attan där nere :) Så det blir fräscht där också.
Roligt med hus när man kan pyssla och fixa med lite saker, man sitter aldrig still... haha!

Nu önskar jag er en trevlig kväll!
Kram <3

Gillar

Kommentarer

annajosefinandersson
,
Åh det blev ju superbra med nya duschdörrarna!!nouw.com/annajosefinandersson
AnnaSkarblom
,
Så fint det blev med de nya duschdörrarna. Det är så härligt att få piffa till lite hemma.nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229