Header

En skön och bra helg hade jag och veckan hittills har också varit bra.
Många timmar utomhus, spenderat tid med E, shoppat, personalmöte, hälsat på Ls föräldrar och en nära på sjukhuset 💕

Älsklingsblommor och älsklingsväder

En snabb update, nu ska jag sova.
Godnatt 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej Fredag 💐

Vilken härlig dag alltså och ännu är klockan bara eftermiddag. Jag åt min goda gröttallrik i morgonsolen och var på så gott humör. En halv timme senare satt jag i bilen påväg mot gymmet. Avverkade ett 1,5h pass. Handlade hem lite tillbehör och fixade en god lunch när jag kom hem.
Eftermiddagskaffet drack jag ute på terassen i värmande solsken och ljudet av fågelkvitter. Hur härligt alltså ☀️ Nu fattas bara att få hem L ikväll, det får jag dock inte. Får hitta på något annat i stället.
Ha en underbar fortsättning på Fredagen och en bra helg! 🌸

Likes

Comments

Hej.
Min vecka har börjat på bästa vis. Måndagen var ju solig och vacker. Så jag passade på att njuta av vädret med en 10 km promenad 🌤

Tisdagen stratade jag med en lång frukost i sällskap av youtube. Fixade och ordnade lite bland annat på datorn. Gjorde lunch och sånt. Ett kosmetologbesök och promenad i slaskvädret på kvällen med Emma.

Denna morgon såg likadan ut som igår. Sen drog jag ut allt ur klädskåpet, rensade och ordnade upp. - Skinande rent ✨

Likes

Comments

Dammade av kameran igår 🎥

Bilderna blev mycket mörkare här än vad dom var i kameran...

Likes

Comments


Fredag: Jag var ledig, lång och skön sovmorgon. Emma hit på en förmiddagskaffe, som drogs ut till nästan fyra timmar. De var en stor kopp 😉 Jag fixade sen middag, duschade och ställde mej. E kom igen och höll mej sällskap ända till jag körde iväg till tåget och hämtade ❤.

Lördag: Vi vaknade tidigt och åt frukost. For till stan, kollade lite affärer, handlade och var på café. När vi kom hem igen gjorde vi mat. Till kvällen blev det tortillas med PulledPork och det blev så gott! 🌮

Söndag: Fixade en god brunch. Solen sken som aldrig förr ☀️ Vi klädde på oss och packade picknickväskan och for till Larsmo ut på isen. S å v a c k e r t! På kvällen tog vi det lungt, åt lite gott och var uppe sent.

Måndag: Sov länge, var ute i solen, gjorde mat, drack kaffe ute på terassen, vilade och sen var det dags att köra honom till tåget igen.
En skön och välbehövlig helg helt enkelt 💕

Likes

Comments

Påbörjade redan ett inlägg i Torsdags, som aldrig kom upp. Jag är verkligen sämst på att få upp ett inlägg samma dag. Jag skriver, tänker att jag fortsätter om en stund, men sen lämnar det...

Hej Torsdag! 🌼
Idag är min sista jobbdag för denna vecka. Har jobbat tidig morgon 5 dagar i rad. Det har alltså blivit jätte tidig väckning varje morgon. Men ikväll har jag stängning och börjar kl 16. Sov "ända till" 7:30 imorse och har städat och dammsugit hela huset, gjort mat, varit ut med hundarna. Nu får jag så småningom börja ställa mej. Måste hinna med några ärenden före jobbet också.

Igår efter att jag slutade handlade jag några grejjer, när jag stod i kassakön fick jag ett meddelande av Hej älskling, vad gör du imoron? Jag blev överlycklig! På något konstigt sätt får Lukas komma hem till helgen då han egentligen skulle sitta fast ÄNNU en till helg. Dessutom är jag ju ledig i helg. Det gjorde verkligen min dag! ❤

//Promenader, kaffegäster, träffat kusinerna, fixat matlådor till jobbet, jobbat, tränat osv.//

Likes

Comments